2777
2789
آره میتونن مخصوصن وقتایی که با آدم لج بیفتن ولی این بیشتر کار جن های کوتوله اس اینی که تو میبینی موج ...

واسه دور شدنشون چیکار باید کرد حس میکنم تموم بدبختیام از وجود جن همش بدبختی دارم 😔

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
اگه کسی دعا بگیره میان سمت آدم ؟

هرچی بیشتر افسرده و ناراحت و تنها باشی بیشتر جذبه میشن و اونایی که به وسیله دعا میان سمت آدم موکلن و ربطش آینه که اگه دعا داشته باشی یا کسی چشمت زده باشه و همزادت فعال باشه بیشتر به سمت کشیده میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه کوچیک داری؟

داشتم دو ماه فوت شده حتا پیش یه سید رفتن بخاطرم گفتن بدبختی من باعث مرگ بچم شده الان ک شما این حرفا رو زدین حس میکنم بچم همینا کشتن سربدشانسی

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
واسه دور شدنشون چیکار باید کرد حس میکنم تموم بدبختیام از وجود جن همش بدبختی دارم 😔

همین افکار منفیو دور کن و سعی کن شبا تنها نخوابی و اینم بگم که از روشنایی بدشون میاد و اصلا ازشون نترس و همیشه به خاطرات خوشت فک کن

هرچی بیشتر افسرده و ناراحت و تنها باشی بیشتر جذبه میشن و اونایی که به وسیله دعا میان سمت آدم موکلن و ...

همش تو زندگیم سختی بدشانسی دارم میترسم دعا بگیرم واسه باطل شدن میگن گناه دعا نگیرین نظر شما چیه 

همش تو زندگیم سختی بدشانسی دارم میترسم دعا بگیرم واسه باطل شدن میگن گناه دعا نگیرین نظر شما چیه  ...

دعا نگیر برو پیش یک دعانویس خوب تا اگه دعا داری باطل کنه ولی واسه خودت دعا نگیر چون همه دعا ها موکل بد دارن 

دعا نگیر برو پیش یک دعانویس خوب تا اگه دعا داری باطل کنه ولی واسه خودت دعا نگیر چون همه دعا ها موکل ...

فقط دعا بگیرم که سحر و جادو باطل شه اره؟

سمت دعانویس نرو چون هیچ دعانویسی نمی تونه این نوع جن رو ازت دور کنه و حتی شاید قوی تر هم بشه. فقط ج ...

باید کسی رو پیدا کنم که این جن رو از وجودم دور کنه؟

سمت دعانویس نرو چون هیچ دعانویسی نمی تونه این نوع جن رو ازت دور کنه و حتی شاید قوی تر هم بشه. فقط ج ...

خودم چجوری میتونم عزیزم 

ببخشید اینقد سوال می پرسم😭

آره چون ممکنه واست دعا گرفته باشن

مطمعنم گرفتن خدا ازشون نگذره زندگیمو سیاه کردن بچم رفت سرهمین سحروجادوها💔

مگه می تونی یه جن گیر حرفه ایی پیدا کنی؟

اره زن همسایمون مریض بود برده بودنش پیش یه ملا ک فقط کارش گرفتن جن از بدن بوده شوهرش میگفت جن رو با تمام وجود حس کرده موقعی از بدن زنش داشته بیرون میکرده

یک سر به سایت طب روحانی بزن اونجا دستورالعملها هست و جواب سوالاتت

ممنون عزیزم چشم 🌹😘

راهنمایی اولیه اش رایگان هست ولی برای مشاوره بیشتر از 800 هزار تومن حق الزحمه میگیرن

اگه قرار باشه زندگیم روبه راه بشه بیشتر هم میدم😭