خانوما مادر شوهرم برای برادر شوهرم ی مهمونی کوچیک خانوادگی گرفت من نامزدم ینی عقد نیستم ولی منو دعوت نکردن خاهر شوهرمم واس پسرش تو کرنا بود مهمونی گرفت اما منو دعوت نکردن خوشون همگی خاهر برادری دعوت بودن اما منو دعوت نکردن بعد اون یکی جاریم ک عقد دعوت بود نمیتونستن زنگ بزنن منو مادرمو دعوت کنن حق با منه یا نه
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
اهان بعد اخه من عقد نکردم نزدیک هفت ماهم هست نامزد هستیم
چرا نامزديتون اينقدر طول كشيد ؟؟
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
ن ما رسم نداشتیم صیغه کنیم بعد خانوادش انگشتر اوردن همه خانوادش میدونن نامزد کردیم رفتیم خونشون مهمو ...
بعد از اين مهمونيا باهام رابطه داشتيد ك دوتا خانواده باهم برم بيرون همو ببينن؟؟