2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
خب مگه نانزد نیستیم نباید دعوت کنن غریبه ک نیستیم 7 ماهه نامزدم 

هفت ماهه! خب پس باید دعوت کنه بعد هفت ماه مال ما یه ماه بود نامزدی مون😄

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دیک نامزد هستیم رسمی 

يني چي عزيزم نامزد هستيد رسمي؟؟

يني بيتون صيغه محرميت چيزي هست ؟؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
اره خانوادش انگشتر اوردن رفتیم خونشون مارو مهونی کزدن ما مهونیش کردیم

چقد بیشعورن واقعا متاسفم به نظرم هیچوقت نرو خونشون دیگه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
يني چي عزيزم نامزد هستيد رسمي؟؟ يني بيتون صيغه محرميت چيزي هست ؟؟؟

ن ما رسم نداشتیم صیغه کنیم بعد خانوادش انگشتر اوردن همه خانوادش میدونن نامزد کردیم رفتیم خونشون مهمونی کردن  ما مهمونیش کردیم

اهان بعد اخه من عقد نکردم نزدیک هفت ماهم هست  نامزد هستیم

چرا عقد نکردین هنوز. ؟یعنی دو دلین برای عقد و هنوز همو نشناختین یا دلیل دیگه داره البته ببخشید فوضولیه دوست نداشتی جواب نده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اهان بعد اخه من عقد نکردم نزدیک هفت ماهم هست  نامزد هستیم

چرا نامزديتون اينقدر طول كشيد ؟؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
ن ما رسم نداشتیم صیغه کنیم بعد خانوادش انگشتر اوردن همه خانوادش میدونن نامزد کردیم رفتیم خونشون مهمو ...

بعد از اين مهمونيا باهام رابطه داشتيد ك دوتا خانواده باهم برم بيرون همو ببينن؟؟

چرا عقد نکردین هنوز. ؟یعنی دو دلین برای عقد و هنوز همو نشناختین یا دلیل دیگه داره البته ببخشید فوضول ...

عزیز ما شناختیم اما خب من دوران عقدو دوست ندارم میخام ی ماه قبل عروسی عقد کنیم