2777
2789
عنوان

زبون نفهم

166 بازدید | 22 پست

چقدر شوهرم زبون نفهم هست هرقدر بهش خوبی کنی توقعش بیشتر میشه بیشتر بهت بد و بیراه میگه. گفته همه حقوق این ماها رو برای چک های من بده گفتم باشه حالا دوباره امروز اومده میگه هنوزم کم دارم یه نیم سکه هم داری اونم بفروش بده به من بخاطر اینکه حضرت آقا گوشی خریده. خودش تو بورسه بورس هم حالا زمین خورده ولی میتونسته دو روز پیش درخواست پول بده نداده؛ هر ماه میذاره چک رو برای روز آخر انگار من دستگاه خودپرداز و. خسته شدم آنقدر هر ماه هم حقوقم رو بهش دادم هم فحش خوردم که تو اهل زندگی و بساز نیستی و من و تویی داری 😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر این موضوع دوست ندارم شاغل باشم اکثر مردا توقعشون میره بالا... بهش بگو من باید ازتو بگیرم وظیفه خودته پول بیاری من ازت هیچی نگرفتم هیچچچچ توهمش داری ازم پول میکشی خجالت بکش

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

از اول بد عادتش کردی عزیزم من بودم حقوقم رو به هیچ وجه برای چک هاش نمیدادم چرا وقتی نداره چک میکشه...ببخشید همسرت اول بفکر قرضاش باشه بعد گوشی بخره.بعد اینکه این پولایی که داری خرج میکنی هیچوقت دیگه بهت برنمیگرده

از اول بد عادتش کردی عزیزم من بودم حقوقم رو به هیچ وجه برای چک هاش نمیدادم چرا وقتی نداره چک میکشه.. ...

نمی دونستم فک کردم دو بار که بدم خودش کوتاه میاد میگه تو هم حق زندگی داره ولی روز به روز بدتر میشه

بخاطر این موضوع دوست ندارم شاغل باشم اکثر مردا توقعشون میره بالا... بهش بگو من باید ازتو بگیرم وظیفه ...

آره هی میگه من و تویی نداشته باشیم در حالی که من هیچی نمی خرم فقط دارم میدم به اون

ساده ای ها دختر دایی من حقوقشو کامل پس انداز میکنه  تاجایی ک جا داره از شوهره هم پول می کنه

خانواده شوهر من همه شون تو این زمینه زرنگ هستن هزار تومان نمیدن و میلیونی می گیرن فقط با زبون از هرکس بتونن سواستفاده می کنن. خسته شدم از همه شون

خانواده شوهر من همه شون تو این زمینه زرنگ هستن هزار تومان نمیدن و میلیونی می گیرن فقط با زبون از هرک ...

وای آدم حرصش میگیره این آدمایی که فقط دنبال چاپیدن هستن خیلی هم دو رو و دروغگو هستن و سر هیچ وعده ای شون نیستن حالا خود دانی جلو ضرر رو از هرجا بگیری منفعته