2777
2789
عنوان

زبون نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست
باورت میشه وام بگیرم اون وام رو هم ازم می گیره؟؟ فقط باید یه جا پیدا کنم ماشین قسطی بفروشن

با این اوضاع دلار هیچ کسی الان چیز قسطی نمیفروشه 

دیگه یکم سرسخت باش این همه بهش دادی چی شد

وای آدم حرصش میگیره این آدمایی که فقط دنبال چاپیدن هستن خیلی هم دو رو و دروغگو هستن و سر هیچ وعده ای ...

آره از هرجا شروع کنم خوبه الان فقط یه ساله سر کار میرم و تا الان برای خودم فقط ده درصد خرج کردم نود درصد بخشیدم و فحش هم خوردم. خوش به حال جاریم میخوره و می‌خوابه بیشتر هم براش خرج می کنن توقعی هم ازش ندارم هیچکس. من حتی مادرشوهرم هم پرتوقع شده میگه پسرم معتاد که نیست پولت رو بهش بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره هی میگه من و تویی نداشته باشیم در حالی که من هیچی نمی خرم فقط دارم میدم به اون

چقدر آدم حرصش میگیره

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

با این اوضاع دلار هیچ کسی الان چیز قسطی نمیفروشه  دیگه یکم سرسخت باش این همه بهش دادی چی شد

آره وضعیت یهو خیلی خراب شد واقعا هم دلم براش می سوزه. خیلی دل رحم هستم به خاطر همینم همه ازم سواستفاده می کنن. البته اونم یه کارمنده هی وام گرفته گذاشته تو بورس اون لامصب هم یه مدتها فقط ضرره

آره از هرجا شروع کنم خوبه الان فقط یه ساله سر کار میرم و تا الان برای خودم فقط ده درصد خرج کردم نود ...

شوهرم میگه کسیکه برای پولش ارزش قائل نباشه انگار برای خودش ارزشی قائل نیست بنابراین همه به خودشون اجازه سوار شدن میدن ببخشید اینا رو گفتم که دستت بیاد بگو وظیفه پسرته واسه من تکلیف تعیین نکنید یکبار محکم وایستا طوری نمیشه

شوهرم میگه کسیکه برای پولش ارزش قائل نباشه انگار برای خودش ارزشی قائل نیست بنابراین همه به خودشون اج ...

درست میگی جالبیش اینجاست وقتی پول می گیره به هیچکس نمیگه اگه یه ماه ندم همه جا آبروریزی می کنه ولی راهش همین مقاومته 👍👍

ببخشید ولی یه جوری بهش بفهمون که مرد خونه اونه  باید خرج تورو بده بلکه باتیکه وکنایه به غیرتش برخورد وکمتر اذیتت کرد😒

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

ببخشید ولی یه جوری بهش بفهمون که مرد خونه اونه  باید خرج تورو بده بلکه باتیکه وکنایه به غیرتش ب ...

به یه عالمه زحمت قرار شد این ماه فقط حقوقم رو بهش بدم و نیم سکه ای که پس انداز کردم رو نفروشم با هزار منت و دعوا و توهین