2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته می شه بیاید

227 بازدید | 14 پست

خیلی حالم بده هم جسمی هم روحی اصلا داغونم تنهایی وبی کسی حسی هست که تو تمام عمرم با من بوده بخاطر فرار ازش باکسی ازدواج کردم که واقعادرسطحم نبودچقدرازهمه بخاطرش سرکوفت شنیدم حتی کادردفتردبیرستانمون....۱۵سال میگذره ومن هنوزتنهام همیشه توغربت زندگی کردم وخانوادم هیچ وقت همدمم نبودن هروقت مریض شدم حامله بودم با ویارهای وحشتناک همیشه مادرم گفته به خدامیسپارمت سربچه ی دومم هم که اومدپیشم لحظه شماری میکردم بره اتقدر که اذیتم میکردشبا میخوابیدمنم تاصبح بابچه کلنجارمیرفتم صبحاپامیشدتاشب بامن دعوامیکردچرابیدارم نکردی نمیذاشت استراحت کنم کسی هست به دردودلم گوش بده باقیشو بنویسم؟؟؟

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

همه رو از ذهنت بریز بیرون و اگه خوشبخت نیستی لااقل خوشحال زندگی کن

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدونن مریضمم یه زنگ نمیزنن چندروز بعدش یه تماس میگیرن گله هم میکنم میگن یادمون نبود حسرت به دلم مونده یه بار مریض که میشم مادرم بیادبرام یه سوپ بپزه مواظبم باشه  

خواهشا نگید عکس نمیتونم عکس بدم اما بخدا دختر خیلی زیبایی بودم شادوشوخ وشنگ صدامم خیلی قشنگه کلااستعدادای زیادی دارم که همشون خاکستر شد بخاطر شوهرم اجازه نداد برم دانشگاه محدودم کرد حتی مجبور بودم اسم دامادمون رو نگم به فامیلی صداش کنم تمام استعدادام خاکستر شد با عذاب های خودش وخانوادش شادی وشوخ وشنگیم تموم شد من تو دبیرستان شعرم تو استان رتبه ی اول اورد رمان می نوشتم همش مرد همش نابود شد 

حالا بعد ۱۵ سال سرکوب که نه دل ودماغی مونده ونه انگیزه ایی میگه خوب الان برو دانشگاه یا میگه تو مجری خوبی میشدی تو یه دوبلر عالی میشدی   جیگرم برای خودم کبابه

چه دل پردردی بمیرم برات منم دوروزه بخاطر کارای بابام تو فشارم و گریه میکنم

خدا نکنه عزیزم اینا که میگم ذره ایی از عذابی که میکشم نیست 

اگه میتونی برای خودت کاری انجام بدی خوبه وگرنه این خاطرات بد رو تکرار نکن که نابودت می کنه. 

چیکار کنم همش باخودم تو جنگم اینکه ادم از جایی که هست راضی باشه خیلی مهمه مثلا شما از کسی خوشت نیاد حذفش نی کنی امااگر از خودت ناراضی باشی ومثل من متنفر باشی هر نفست میشه عذاب  

چیکار کنم همش باخودم تو جنگم اینکه ادم از جایی که هست راضی باشه خیلی مهمه مثلا شما از کسی خوشت نیاد ...

خیلی ها این طورین ..درصد خیلی کمی از آدمها از زندگیشون و از خودشون راضین اون هم آدمهایی هستن که بیشتر در  شرایط نرمال بودن ..خانواده خوب و شرایط اقتصادی متوسط و خیلی چیزهای دیگه براشون فراهم بود .

به نظرم نباید خودت رو مقصر بدونی .تو تمام تلاشت رو کردی که زندگیتو تغییر بدی حالا شاید واقعا اون چیزی نشده که میخوای و شایستش بودی ولی چه میشه کرد .با تکرار این چیزها فقط حالت بدتر میشه ...البته اینم بگم خودمم دست کمی ندارم از تو😉همیشه گذشته رو شخم میزنم ولی فقط حالم بدتر میشه..اگه در توانت هست یک تغییر کوچیک تو زندگیت به وجود بیار اگر نه هم از همین لذت ببر دیگه چاره چیه نمیشه با سرنوشت جنگید