توسکاnu مدیر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 عنوان طلا | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست سلام من میخام گوشواره بخرم بنظرتون صبر کنم ارزون میشه یا الان بخرم ؟ ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘 1399/07/27 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 برای منم بخر😂 پول واریز کن برام😂😂😂 ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
پرنده13 عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1210 برای منم بخر😂 واسه منم میخری 😂😂 یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
arton عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 24234 انتخابات امریکا؟ انتخابات کی هست؟ زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
پرنده13 عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1210 انتخابات کی هست؟ 13 آبان یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 واسه منم میخری 😂😂 اره چه مدلی دوست داری ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
parvaz_12 عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 3081 واسه منم میخری 😂😂 باید به استارتر بگی شاید برای تو هم بخره😂😂
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 شاید پول زیاد ترس داشته باشم برا خرید طلا تو این شرایط ولی برا ی گوشواره راحت خرید می کردم پول منم همچین کم نیست ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 باید به استارتر بگی شاید برای تو هم بخره😂😂 دعوا نکنین تو صف وایستین یکی یکی مدل و اندازه مد نظر تونو بگین ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
پرنده13 عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 1210 اره چه مدلی دوست داری حلقه ای بزززززرگ یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 پول داشتم خودم میخریدم😥😥 بگو شوهرت بده پس چیکاره هست اون ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘
گلابتوننن عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 14198 استارترمن مدل گلبرگ دوسدارم دستم دردنکنه https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
توسکاnu مدیر استارتر عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 3407 حلقه ای بزززززرگ چقدر بزرگ اونقدر که از زیر روسری بزنه بیرون خاهرشور و جاری بسوزن خوبه؟ ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘