2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست

بچه ها این عروسا یه مدل هایی میندازن خیلی بلنده بعد دیگه گردنبند نمیندازن اونا اسم خاصی دارن؟ 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
استارترمن مدل گلبرگ دوسدارم  دستم دردنکنه    

شلوغ نکن

اتفاقا یک گلبرگ تو حیاط افتاده همون برات پست میکنم

ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بزرگ اونقدر که از زیر روسری بزنه بیرون خاهرشور و جاری بسوزن خوبه؟

اره اره دقیقن همون قدی منظورمه😂😂😂😂

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
شلوغ نکن   اتفاقا یک گلبرگ تو حیاط افتاده همون برات پست میکنم

😂😂😂😂😂😂😂وای خیلی باحالی قش کردم 

شلوغ نکن   اتفاقا یک گلبرگ تو حیاط افتاده همون برات پست میکنم

نوموخوام مال خودت  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
       نوموخوام مال خودت    

اینا تو حیاطشون گلبرگ طلا میفته انقد لارجه فکر نکنی گل و گیاهه قبول کن 😂😂

اینا تو حیاطشون گلبرگ طلا میفته انقد لارجه فکر نکنی گل و گیاهه قبول کن 😂😂

باشه باشه پس زودبفرست

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
شاید پول زیاد ترس داشته باشم برا خرید طلا  تو این شرایط ولی برا ی گوشواره راحت خرید می کردم

دوستم من چون خودم می خواستم صد میلیون طلا بخرم دست نگه داشتم بخاطر این گفتم ی گوشوار موردی نداره

نوموخوام مال خودت    

ماهلین دورت بگردم من تا آخررر عمرم کنارتم عاشقتم دورت بگردم زندگی من🫀🤍💘😍تاج سرم خانومم زندگیم عاشقتم نفسم نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز نازززززززززز قشنگم.. قول میدم نفسم همیشه کنارت بمونم دورت بگردم ازت مراقبت میکنم شیرت میدم بوست میکنم عاشقتم🤍🫀🫀😘😘🫀🤍💘😍😍💘🤍🫀😘😘😘😘😘

دوستم من چون خودم می خواستم صد میلیون طلا بخرم دست نگه داشتم بخاطر این گفتم ی گوشوار موردی نداره

منم چهل تومن دارم دارم اتفاقا