2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست
برای منم بخر😂

واسه منم میخری 😂😂

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم میخری 😂😂

اره چه مدلی دوست داری 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

شاید پول زیاد ترس داشته باشم برا خرید طلا  تو این شرایط ولی برا ی گوشواره راحت خرید می کردم

پول منم همچین کم نیست

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

باید به استارتر بگی  شاید برای تو هم بخره😂😂

دعوا نکنین تو صف وایستین یکی یکی مدل و اندازه مد نظر تونو بگین

اره چه مدلی دوست داری 

حلقه ای بزززززرگ 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
پول داشتم خودم میخریدم😥😥

بگو شوهرت بده پس چیکاره هست اون

استارترمن مدل گلبرگ دوسدارم 

دستم دردنکنه  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
حلقه ای بزززززرگ 

چقدر بزرگ اونقدر که از زیر روسری بزنه بیرون خاهرشور و جاری بسوزن خوبه؟