۶ ماه عاشقش بودم همه کار واسم میکرد هر قرار غیرممکن بود گل و کادو نگیره قرار بود اخر امسال بهم برسیم یک ساعت دوری من رو تحمل نداشت دعوا زیاد میکردیم ولی بعد دوساعت فورا مقصر بود یا نبود عذرخواهی میکرد ۵ روز پیش اومد گفت پدرم همش میگه دل به کارت نمیدی سرت همش توگوشیه باید کمتر چت کنیم گفتم باشع مشکلی نیس واتساپ آنلاین نمیشد زیاد ولی تلگرامش رو زده بود رو اخرین بازدید همش تلگرام انلاین بود بعد دو روز اومد گفت نمیدونم باهات آینده ای دارم بهت میرسم یا نه تو دختر خوبی هستی دوست دارم ولی بهم نرسیم هردو نابود میشیم تو سختی زیاد کشیدی تحمل اینو نداری الان جداشیم بهتر از اینه که ۵ ۶ ماه دیگه بگذره وابسته تر بشیم گفتم نمیفهمم حرفاتو گفت نمیدونم آینده چی میشع شاید خانوادم با ازدواج قبلی تو مخالف باشن کلا شاید خانواده تو بهم ندادنت الان راحت تر میشه جدا شد تا ۵ ۶ ماه دیگه گفتم من نمیتونم دوست دارم گفت باشه بمون باهام ولی شایدم بهم رسیدیم گفتم تو برا غروب میدونی چ اتفاقی قراره بیفته خب تا سال دیگه خدا بزرگه باهم درستش میکنیم قبول کرد ولی مث سگ باهام برخورد میکرد سرده سرد ۲ ساعت یبار جوابمو میداد تک کلمه تا دیروز بهش گفتم من نمیخوام سردشی چرا اینجوری میکنی گفت که نمیدونم ذهنم درگیر آیندس چندبار بهش گفتم کسی اومده تو زندگیت جواب درست حسابی نداد گفت نمیخوام اذیت شی جداشو تمام شد رابطه منم دیشب عصبی شدم کلی حرف زدم گفتم ۶ ماه زندگیم رو پات ندادم بیای اینارو بهم بگی من دوست دارم خب مردونه بگو کسی تو زندگیته بعدش گفتم دیگه کاری باهات ندارم ولی پشیمون میشی بعد گفتم خداحافظ نوشت گو نخور جوابشو ندادم دیگه بعد گفت خجالتی بکش اونم جواب ندادم بعدش دیگه باهاش حرف نزدم از صب فقط چندبارنوشته مریم فقط همین پیامش بوده کسی که یساعت دوریم رو طاقت نداشت گریه میکرد الان سرده خیلی سرد من فک میکنم خیانت میکنه و مطمئنم تا از جایی گرم نباشه با من سرد نمیشه😭😞حالم خوب نیست ولی دارم با خودم کنار میام خیلی سختی کشیدم وضعیتم خوب نیست نمیدونم چیکار کنم شما کمکم کنید من عقلم کار نمیکنه🥺😭
همه رابطه ها که به ازدواج ختم نمیشه .چند وقت باهات بود دید واقعا نمیتونه باهات ازدواج کنه کات کرد .ولش کن به فکر خودت وروحیت باش دیگه به این رابطه بر نگرد
هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه بخوای ادامه بدی فقط داری خودتو پیشش کوچیک میکنی و اونم با بیرحمی تمام باهات رفتار میکنه.
میتونی این چیزارو تحمل کنی؟
نه که دوستت نداشته باشم...نه! فقط میترسم ازت..پیچیده ای! همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری! همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی! میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
متأسفانه خیلی از خانواده ها زنی که قبلا یک بار ازدواج کرده نمیگیرن برای مردمطلقه و بیوه هم نمیگیرن چه برسه برای پسر مجرد. شاید این آقا هم خانواده اش از این دسته هستن.
میدونید دوستان کلا مشکل خیلی از ما ها اینه که فکر میکنیم هر کسی بیاد بگه سلام فکر میکنیم عاشق ما شده یا یه رابطه رو شروع کنیم فکر میکنیم باید به ازدواج ختم بشه این اشتباه