2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه وقتتونو بگیرم؟؟

80 بازدید | 14 پست

سلام خانوما پسرم یه سال و هفت ماهشه از بچگی هرروز صبح که از خواب بیدار میشد شکمش کار میکرد اما الان دو روزه شکمش کار نکرده دیشب تا صبح نخوابید همش به خودش میپیچید و بهونه میگرفت عرق نعنا چای نبات گلاب با نبات همه چی دادم بهش اما شکمش کار نکرده هنوز امروز از صبح چیزی ندادم بهش گفتم شکمش کار کنه بعد غذا بخوره که بالا نیاره یه وقت حالا چکار کنم؟؟راستی طبق گفته مامانم با صابون شیافش کردم ولی چون بلد نبودم اومد بیرون خودشم اصلا وانستاد حالا چکار کنم به نظرتون

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

روغن زیتون بهش بده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه زره نون وکره بهش بده لقمه کوچولو چایی خیلی کم رنگ شیرین کن همراه لقمه ها بده .سوپ جو با سبزیجات خوبه قورمه سبزی خوبه .پرتغال .ساندیس پرتغال وتحرکش رو ببر بالا مثلا اگر پله دارید چند بار باهم برید بتلا وبیایید پایبن البته قبلش غذا خورده باشه

دوست عزیز عرق نعنا خودش باعث این میشه که شکمش کار نکنه خاکشیر خیس کن و بشور،با نبات بجوشون بده بخور ...

اخه شکمش باد کرده بود و نفخ داشت فکر کردم شاید واسه نفخش خوب باشه

یه زره نون وکره بهش بده لقمه کوچولو چایی خیلی کم رنگ شیرین کن همراه لقمه ها بده .سوپ جو با سبزیجات خ ...

غذا بهش بدم؟؟اشکال نداره

غذا بهش بدم؟؟اشکال نداره

اب پرتغال وخود پرتغال عالیه .دوباره سن بچه رو نگاه کردم غذای سفره رو میتونه بخوره . سعی کن تو غذات سبزیجات باشه وروی کته هاش کره بزار .تحرکش هم ببر بالا .صبحانه هم حتما بهش بده .من لقمه رو گرد میکردم میزدم تو چایی میدادم بچه.اندازه فندوق