2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تواوضاع کروناشوهرم منومجبورکرده وبرده مهمونی دوتابچه های خیلی کوچیک دارم چقدربدبختم که کوچیکترین حرف ...

یعنی شما گفتین نمیاین و ایشون گوش نکرده؟؟

گفته باید برین؟؟

من مرد تنهای شبم همراه کول بار دلتنگی🙃
تواوضاع کروناشوهرم منومجبورکرده وبرده مهمونی دوتابچه های خیلی کوچیک دارم چقدربدبختم که کوچیکترین حرف ...

عزیزم درکت میکنم شوهرمنم تواین وضعیت کرونامجبورم کردباهاش برم شهرستان

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اره عزیزم تازه خالش وبچه هاشم ازاونوراومدن تومهمونی وجشن تولدگزفتن 

خب اول اینکه کاریه که شده کاریش نمیشه کرد

ناراحتی که فایده ای نداره

چیزی خاصی هم حالا نشده

عزیزم درکت میکنم شوهرمنم تواین وضعیت کرونامجبورم کردباهاش برم شهرستان

ازبی درکی ونفهمی خیلی گریه کردم مشکلات دیگه  هم سرمن میاوره غیرکروناواقعاخیلی روم فشاره

عشقم بچه هام
میدونم امااعصاب واسترس من تواین چندساعت چی

میدونم و درکتونم میکنم حق دارین

اما تموم شده رفته 

الان یه پولی بیوفته تو جوب شما اول میگین حیف که افتاد و غصه میخورید خب طبیعیه

اما بعدش چی اون پوله تموم شده کارش و دیگه برنمیگرده

ولی شما هنوز دارید غصه میخورید....

این منطقیه؟

ازبی درکی ونفهمی خیلی گریه کردم مشکلات دیگه  هم سرمن میاوره غیرکروناواقعاخیلی روم فشاره

میدونم چی میگی بعضی ازآقایون درک پایین دارن میگن حرف حرف مابایدباشه حتی اگه به ضررخودشونم باشه ناراحت نباش وقتی سرتون خلوت شدبشین اروم براش توضیح بده که چ اتفاقی براتون خدای نکرده اگه رعایت نکنین میافته حتی کلیپ براش دانلودکن ازکروناوبلاهایی که سرمردم اورده شایددلش به رحم اومد💔

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
عزیزدلم هرروزکلیپ ومستندبراش میفرستم 

واقعانمیدونم چی بگم عزیزم شایدهنوزباورش نشده ان شاءالله درست بشه این اخلاقش

برام دعاکن 🙏

بادل شکستم برات دعامیکنم ان شاءالله بحق فاطمه الزهرا هرچی میخوای خدابهت بده گلم