ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تواوضاع کروناشوهرم منومجبورکرده وبرده مهمونی دوتابچه های خیلی کوچیک دارم چقدربدبختم که کوچیکترین حرف ...
عزیزم درکت میکنم شوهرمنم تواین وضعیت کرونامجبورم کردباهاش برم شهرستان
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
میدونم چی میگی بعضی ازآقایون درک پایین دارن میگن حرف حرف مابایدباشه حتی اگه به ضررخودشونم باشه ناراحت نباش وقتی سرتون خلوت شدبشین اروم براش توضیح بده که چ اتفاقی براتون خدای نکرده اگه رعایت نکنین میافته حتی کلیپ براش دانلودکن ازکروناوبلاهایی که سرمردم اورده شایددلش به رحم اومد💔
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
واقعانمیدونم چی بگم عزیزم شایدهنوزباورش نشده ان شاءالله درست بشه این اخلاقش