2777
2789
عنوان

چشم خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 30 پست

من که  بدتر از توام هنوز عروسیم نکردم عقد بستم خونه خریدیم طلاها و ماشینم نفروختیم چقدم خرج تجهیز خونه کردیم کل فامیل حسودی میکنن طایفه شوهرم خیلی نظر تنگ هستن خیلی زود چشم میزنن من ک حس میکنم مادرشوهرمم حسودی میکنه ب پسرش هیچ خوشحال نشد از خرید خونه پسرش کمک ک دیگه یه هزار تومنی هم نداد

ببین ما همیشه اینکارو میکنیم عالیه

یه دونه تخم مرغ بردار با خودکار روش بنویس (جاعت،جیعت،فجیعت،فجعجعت،انفجعت،انفجقلت)

بعد برو ورودی در خونتون وایسا تخم مرغ رو بیار بالا مثلا روبرو سینت و بگو  بسم‌الله و بالله و علی اسم‌الله و اسم‌العین

بعد تخم مرغ رو ول کن که بخوره زمین بشکنه اونوقت پاتو بزار توش رد شو و یه تکه از پوستش رو بردار وبنداز تو زغال و اسپند بریز یه اسپند غلیظ دودکن و تو کل خونه بچرخون .. همین

راستب  صدقه بنداز .. نون وخرماهم بده فقیر و اسپندونمک آویزون کن به درحیاطت... 

خدایا شکرت شکرت شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا واقعا بعد دوسال کجا خونه بزرگ خریدی.پولش از کجا اومد😉

اتفاقا خيلى خوب پرسيديد

خونه الانم رو بابام داده.يعنى دو سال اصلا هزينه براى خونه نداديم

از روز اول زندگى منى كه خونه بابام لاكچرى زندگى ميكردم چنان قناعت پيشه كردم كه حتى هنوز كفشايى كه از زمان مجردى دارم و ميپوشم.

تو يه برهه حساس وقتى همچى داشت گرون ميشد به اصرار من شوهر و راضى كردم كه بره دنبال پيش خريد.ما قرداد بستيم و سر يكماه همچى دو برابر گرون شد.بعدش يه ملك كوچيكى كه داشتيمو فروختيم و پول خونه رو داديم.

اتفاقا خيلى خوب پرسيديد خونه الانم رو بابام داده.يعنى دو سال اصلا هزينه براى خونه نداديم از روز او ...

مبارکتون باشه 😊😘 امیدوارم توش عیش کنید بهترین کاروکردی حالادیگه بشین تو خونه ات ولذتش روببر 

خدایا شکرت شکرت شکرت
من که  بدتر از توام هنوز عروسیم نکردم عقد بستم خونه خریدیم طلاها و ماشینم نفروختیم چقدم خرج تجه ...

واقعا آدم تعجب ميكنه.مادر شوهر منم داره از حسادت ميميره

خواهر شوهرم كه خودش ميليارده و ده تا مثل خونه ما رو داره هم هر روز و هر لحظه داره از خونه خريدن ما ميگه!

ببین اصلاااااا دلت رو بد نگیر از چشم نترس اینجوری انرژیهای منفی رو جذب میکنی،،،بلکه بیخیال باش وهمه چیزرو بسپربه دست خدا وبه این فکرکن خیلیاهستن قصر و ویلادارن نمیترسن طوریشونم نشده پس منم لذذذذت میبرم

برای‌ارامش خودتم درکنار‌ اسفنددودکن صدقه بده واینکارا

خدایا شکرت شکرت شکرت

بخدا خیلیارومیشناسم اینقدپولدارن ویلاشمال دارن خونشونوعین کاخ میمونه مجسمه وتابلوهای میلیاردی وهرچی بگی دارن اونوقت هیچوقتم از چشم نمیترسه وهمیشه میگه من به چشم اعتقادندارم اگرم‌روزی طوری بشه برحسب اتفاق میزارمش نه چشم‌زخم.. باورمیکنیدبااینکه همیشه عکسه داراییهاشو تواستوریهاش میذاره(ویلاش،،سفرای خارجش،گردشاش و...) تابحال یه خارم به پاش ننشسته تازه هرروزم توجاده هست وگیرمسافرت رفتنه

خدایا شکرت شکرت شکرت
واقعا آدم تعجب ميكنه.مادر شوهر منم داره از حسادت ميميره خواهر شوهرم كه خودش ميليارده و ده تا مثل خو ...

عزیزم اینطور ادما حسود و نظر تنگ هستن نمیتونن خوشبختی و زندگی خوب بقیه رو ببینن سعی کن از خوشیات جلوشون نگی خدای نکرده چشمشون ب زندگیت نخوره مادرشوهرو جاری من یجا زندگی میکنن صبح تا شب کارشون اینه بشینن حسرت زندگی اینو اونو بخورن وبگن چرا فلان اینو داره اونو داره از کجا اورده یا از روی حسودیشون لباس و طلا و سبک خونه این و اونو مسخره کنن بخندن درحالیکه خودشون هیچی ندارن 

ببین اصلاااااا دلت رو بد نگیر از چشم نترس اینجوری انرژیهای منفی رو جذب میکنی،،،بلکه بیخیال باش وهمه ...

منم طرز فکر شمارو داشتم اعتقادی ب چشم زخم نداشتم ولی از شب عقدم ب اینطرف هربار خاله های شوهرم دیدم یه اتفاق بدی برام میفته یجور ادمو نگاه میکنن ادم میترسه هربارم هی میگم اتفاقه اتفاقه ولی دیگه چندبار اخه اتفاق بعد البته تو قران و احادیث هم اومده این اثرات چشم زخم 

منم طرز فکر شمارو داشتم اعتقادی ب چشم زخم نداشتم ولی از شب عقدم ب اینطرف هربار خاله های شوهرم دیدم ی ...

اره میدونم برامم بسیارزیاد پیش اومده حتی همین دیروز.. ولی میگم نبایدزیادبهش پروبال بدی که درگیرش بشی..بایدفقط مرتب اسپنددودبدی ،،،  من هرروزاسپنددودمیدم 

خدایا شکرت شکرت شکرت