من شوهرم کارمنده صبح ساعت ۶ میزنه بیرون با سرویس میره.هرشب براش باید مثه بچه ها ساندویچ بپیچم با شکلات یا میوه بزارم.خودشم مظلومه هیچی هم نزارم توقعی نداره و نمیخوره هیچی.ولی از مادرشوهرم لجم میگیره قبل از ازدواجمون نه ناهار درستی میخورده نه صبحونه نه شام،شوهرم ۱۰کیلو هم اضاف کرده ازونموقع،همش یجور رفتار میکنه انگار من گشنگی بهش میدم.هی زنگ میزنه میگه چی خوردی؟شام چی خوردی ناهار چی خوردی؟غذای بیرون نخوری...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه اینکارو نمیکنم...خواب برام خیلی شیرینه متاسفانه..
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
تاحالا به روش نیاوردم که بدم میاد،ولی ازاین حرصم میگیره که قبلش اصلااا به شوهرم نمیرسید همش بدبخت یادمه همبرگر از توراه میخرید میخورد تنها.الان خیلی میخواد بگه پسرمو تو نازو نعمت بزرگ کردم