2821
2789
واقعا جانی دپ رو نمیشناسی🤔🤔🤔

نه نمیشناسم

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
من فرصت دادم خودش رفت از قبل دوست پسر داشت فقط پول کم داشتن که کمبودشون رو با من جبران کردن و فردای ...

من با یکی دوس بودم بعد قهر کردم تو اون مدت که ایشون کات از سمت من تصور کرده بود، با یه زن شوهردار لاس میزد

وقتی فهمیدم اول جفتشونو شکافتم بعد یه انتقام اساسی از آقا گرفتم و انداختمش تو توالت سیفونم کشیدم

بدون انتقام از طرف بیخیالش نشو روحت تا ابد درگیر اون اتفاق میمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با یکی دوس بودم بعد قهر کردم تو اون مدت که ایشون کات از سمت من تصور کرده بود، با یه زن شوهردار لا ...

من بخشیدم و رد شدم  اما بعضی وقتا یادش اذیتم میکنه

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌

[QUOTE=160123132]خیلی ممنونم لطف دارید  ولی اگر کسی هم بخواد بیاد دیگه من راهش نمیدم[/QUOTE

ببخشید ولی معنی این حرف که چون یکی خیانت کرد همه بد هستن رو نمیفهمم 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
کاربری من دست دو نفره یکی خودم که زنم یکی جانی دپ که مرده 

هااا؟؟؟؟

[QUOTE=160123132]خیلی ممنونم لطف دارید  ولی اگر کسی هم بخواد بیاد دیگه من راهش نمیدم[/QUOTE بب ...

نه همه بد نیستن مشکل ازمنه که دیگه نمیتونم اعتماد کنم

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌