2821
2789
دیگه زنایمتاهل زیاد شدن ک خیانت میکنن چن نفرو میشناسم

یه بار یه زنی داشت با تلفن صحبت میکرد من فکر کردم با دوستش بعد دیدم به طرف گفت که شب شوهرم سرکار بیا پیشم نمیدونم اون چی گفت که ایشون بهش گفت بیا بکن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به طرف داره اگر دوستت داشته باشه اگر بچه داشته باشه مجبوری نگه داره بخاطر رضای خدا درد خیلی بدی خدا بر دشمن آدم نیاره چی زن چی مرد ولی ذهنشون داغونه دیگه درست نمیشه خیلی میگن جدا بشی بهتره 

امیدوارم همه تو زندگی حس اعتماد رو دوباره به دست بیارید .بعضی زخم ها دیر التیام پیدا می‌کنه ولی بالا ...

این زخم ها هر چقدرم خوب شه بازم جاش میمونه

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌
نه همه بد نیستن مشکل ازمنه که دیگه نمیتونم اعتماد کنم

اوکی بهتره خودتونو بسپارین به خدااا

ان شالله که موفق باشین

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
به هرحال اخرش یه دردی یه جای دل آدم باقی میمونه از پستی آدما

می‌دونم ولی گاهی زمان اثبات می‌کنه که درمان میشه .هر چندخاطرات تلخ رو ناخودآگاه آدم به یاد میاره گاهی .ولی امیدوارم مانع خوشبختی آدمها نشه این اتفاقات