بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرعموی من که سالها پیش خانمش با دوست صمیمی خودش دوست شد و۶ماه بعد از عروسی با هم پولای پسرعموم روبالا کشیدن و رفتن آمریکا .تو ی نامه هم نوشتن داستان رو...پسر عموم تا ی سال تو ی اتاق حبس بود .
اره اصن یه وضعی بود که دیگه دلم نکشید تو اون خونه زندگی کنم اونو طلاق دادم خونه رو هم فروختم یکی دی ...
پس چرا کاربری زدی زن؟؟
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
پسرعموی من که سالها پیش خانمش با دوست صمیمی خودش دوست شد و۶ماه بعد از عروسی با هم پولای پسرعموم روبا ...
چه دردناک
الان اوضاع پسر عموت چطوره؟؟
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم