2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامان

سینره

سوپکس

اوریاژ

اورال

اینا خوبن ببین قیمت کدومش برات مناسب تره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کامان کامان تامام تامام

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

من آبرسان الویه ورا کامان گرفتم .ولی اصلا خوب نبود حالا میزنمش به موهام 🤣. صورتمو چسبناک میکرد اصلا ...

کل کرماش همینطوره باید رو صورت نم دار ماساژ بدی تا جذب سه 😂. من اناناس داشتم عالی بود الان لیموش خریدم

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

کامان کامان تامام تامام

کامان باید به پوستت بسازه به هر پوستی نمیسازه

بعد اینکه تازگیا خیلی آبکی شده

ولی اگه به پوستت بسازه واقعا عالیه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کامان خوبه ولی جای معتبر بگیر. تازه هم درمالیفت هیدردرم گرفتم ، برای پوست های خشک و خیلی خشک ، عالیه، بوی خوبی هم داره. قیمت ۵۰ میلی هم ۳۹ بود گمونم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
کامان باید به پوستت بسازه به هر پوستی نمیسازه بعد اینکه تازگیا خیلی آبکی شده ولی اگه به پوستت بساز ...

بمن ساخت. شما کدوم میزنی

من لیمو تازه خریدمش

بمن ساخت. شما کدوم میزنی من لیمو تازه خریدمش

من توت فرنگی و عسل رو زدم

برای من بد نبود تقریبا راضی بودم

من توت فرنگی و عسل رو زدم برای من بد نبود تقریبا راضی بودم

من اناناس زدم مرتب وای عالی بود انگاری گونه بوتاکس کردم