2777
2789
عنوان

زندگی چقدر سخته

1373 بازدید | 11 پست

بچه ها من الان حالم خوب نیس خیلی عصبی ام 

اگه نی نی سایت نبود که تاپیک بزنم و خودمو خالی کنم واقعا روانی میشدم 

مامانمم هی حرصم میده رفته شونمو برداشته میخاست موهاش باهاش شونه کنه

کرم صورتمو زد به دستش 

یعنی دیوونم میکنه .خودمم اعصابم خوووورد بود داد کشیدم سرش .همش تقصیر اعصابمه که بی دلیل عصبیم.

کاشکی لپ تاپ داشتم تا مینوشتم .هر چی دلم میخاست مینوشتم چون نویسندگی رو دوس دارم ولی دلم میخاد توی لپ تاپ بنویسم نه روی کاغذ . 

کاشکی زود لپ تاپ بخرم حالا که قیمتش ده برابر شده واقعا ناامید شدم .

کاشکی همه مشکلام زود حل بشه .خواب شبم بد شده چند روزه فقط ۶ ساعت میخوابم .

خدایا ممنونم بخاطر همه چی ولی این زندگی سخته کاش اون مشکل بزرگمو حل کنی واقعا دیگه امونو بریده اگه اون حل بشه بقیه مشکلامم حل میشن راحت میشم 

خدایا خسته ام ولی بازم خیلی ممنونم .

سوتینم زیر سینمو تنگ کرده بیشتر عصبی شدم ولی بغیر از شبا نمیتونم درش بیارم میترسم سینه هام افتادگی پیدا کنه.چاقم شدم دوماهه ورزش نکردم انگیزه ای واسه ورزش ندارم . 

خدایا چرا اون اتفاقا افتاد؟ هرروز از خدا میپرسم چرا گذاشتی اون اتفاقا بیوفته یا چرا گذاشتی فلان آدم اونجوری بکشنش و سر اون دختررو رو ببرن ‌و اون پسر کوچولو خودشو بکشه اخه چراااا 

خودم حالم بده بااین خبرای بد حالم بدتر میشه همین که اینستارو باز میکنم اونهمه بدبختی مردم رو میبینم ...

خدایا بازم ممنونم که این گوشه دنجو بهم دادی که راحت تایپ کنم و گریه کنم و کسی مزاحمم نباشه

وات

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا می خوام ک ب دلت آرامش بده عزیز دلم🌹

زندگی سخته قبول دارم...

ولی اینستا پیج های خوب هم زیاد داره... مجبور نیستی انقدر دنبال اخبار باشی... فرقی نمیکنه،هر اخباری!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

زیاد اخبار و حوادث رو دنبال نکن . حتی میای اینجا عنوان تاپیک منفی یا بد بود نرو تو روحیه ات اثر بد میذاره. با مادرت مهربون تر باش فدای سرت که از وسایلت استفاده میکنه کاش مادر من زنده بود همه زندگیم رو بهش میدادم. امیدوارم مشکلت حل بشه.

ببین دخترم تو جای دختر من یا خواهر کوچیکه منی اصلا اصلا خبرای بد رو نخون شدیدا تو روحیه ادم تاثیر بد میزاره افسرده ات میکنه فقط خبرای خوب بخون ترانه گوش کن باهاشون برقص من 2 تا بچه دارم 36 سالمه دنبال بهوته هستم با بچه هام آهنگ میزارم میگم یالا بلند شین برقصیم  فیلم های عاشقانه نگاه میکنم کلا هر طور زندگی رو ببینی همونطوری میگذره به قبرستان بری مرده میبینی به تالار بری عروسی می بینی منظودم دو متوجه شددی؟