2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 55 پست
با عرض معذرت نظر سازنده خواستم با عرض پوزش از حاضرین محترم بعضی ها اصلا رعایت صحیح صحبت کردن رو نمی ...

ب نظر من حق با شماست،خانما نپرین ب من ،مگه زن عقل تو کله اش نبود ک بگه ن من قبول نمیکنم؟؟؟

البته اینو هم بگما اقا من اینو در،شرایطی میگم ک شما هزینه هاشو کامل تامین کنی و پول تو جیبش بزاری ک راحت باشه وگرنه اسیر گیر نیاوردی ک .

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش

فعلا ازدواج مجدد نکردم

همون ازدواج اولم رو ک انجام دادم یکی از شروطم عدم شاغل بودن بود ک ایشون پذیرفت و اشتباه از خودم بود ک خودم هم تمام خرج و حمایتهای لازم رو به جهت تحصیل و دانشگاه رفتنش انجام دادم و متاسفانه به عهدش وفا نکرد

بماند ک از خیلی از حرفایی ک زده بودیم و قبول کرده بود ولی در زندگی پشت پا زد و من هم برای حفظ زندگی کوتاه اومدم

خواهش فعلا ازدواج مجدد نکردم همون ازدواج اولم رو ک انجام دادم یکی از شروطم عدم شاغل بودن بود ک ایش ...

خب بهتره شما شرطهاتون ضمن عقد مکتوب کنین تو عقد نامه تا بعدا نتونه زیرش بزنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خواهش فعلا ازدواج مجدد نکردم همون ازدواج اولم رو ک انجام دادم یکی از شروطم عدم شاغل بودن بود ک ایش ...

بعدشم وقتی هردوخانواده جمع شدن برای خواستگاری و اینا ،توی جمع و توی کل فامیل بگین ک نمیخوام زنم شاغل باشه این خودش واقعا تاثیر داده بعدا میفهمیی حرفمو 

حالا بعضیا شاید قبول نکنن 

واقعا متاسفم برای اون خانمی ک اینطور جسارت میکنه

کاری به اون خانم ندارم

ولی واقعا اگر یه شوهری در ابتدای زندگی با خانمش شرط کنه ک شاغل نشه ایرادی داره؟اگر دوست داشته باشم توی زندگی خانمی کنه و سرور باشه ایرادی داره؟اخه وقتی یه زندگی از همه لحاظ مالی تامین هستش چ نیازی هست ک خانمی ک روح و روان لطیفی داره قطعا کار بیرون از خانه و کارهای خونه خستش میکنه و از طرفی از خیلی از وظایف عقب میمونه و از همه مهمتر روح و محبت و عشق زندگی زناشویی کمرنگ میشه اصرار به کار بیرون داشته باشه؟

اونوقت خانمی ک دم از فرهنگ میزنی میخوام بدونم اگر شما در انتخاب همسر خودتون و آیندتون در کمال آزادی عمل و آگاهی شروطی رو قرار بدین و طرف مقابلتون اون شروط رو بپذیره احیانا به شما باید بی فرهنگ گفت؟!!!(طبق گفته خودتون)

با عرض معذرت نظر سازنده خواستم با عرض پوزش از حاضرین محترم بعضی ها اصلا رعایت صحیح صحبت کردن رو نمی ...

وقتی قبول کرده الان انصاف نیست بدقولی کنه و اختلاف درست کنه

نباید کار کنه کسی مجبورش نکرده با این شرایط با شما ازدواج کنه

من خودم چون همچین شرایطی داشتم جوابتونو می دم

من خودم شاغل بودم قبول کردم که دیگه نرم

چون شرایط همسرم خوب بود نمی خواستم از دستش بدم

ولی واقعا بکسال نشده پشیمون شدم و سالهاست خودمو لعنت می کنم که ای کاش قبول نمی کردم

البته من چون خودم قبول کردم حرفی هم ازش میون نمیارم 

جواب سوالتون واضحه ایشون تلویحا قبول کرده بوده برای از دست ندادن شما 

و پشیمونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من شوهرم میگه برو سرکار ولی خانوادم نمیزارن فعلا عقدیم ولی اگه بگه سرکار نرو میگم هرچی میخوام برام بخر تو حسابم همیشه پول باشه منم نمیرم سرکار

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

ببینید من فکر میکنم اگر شما دوست نداشتی خانمت بره سر کار نباید هم شرایط تحصیل رو براش فراهم میکردی چون خب قزعا سطحش رفته بالاتر و احتمالا رشته ش بازار کار خوبی داره و دوست داره مستقل بشه از نظر مالی. ی حداقل رشته ای میفرستادی ش که بازار کار نداشته باشه در این ک خانم شما وفای ب عهد نداشته درسته  اما خب شرایطش اون موقع جوری بوده ک میدونسته با اون شرایط جایی برا کار نمیخوانش برا همین خیلی راحت پذیرفته الان ک میبینه موقعیت شغلی براش هست نظرش عوض شده. ب نظرم برید پیش مشاور و البته با خانواده ها هم صحبت کنید بالاخره یا ایشون راضی میشه یا شما یا این ک جدا میشید 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

خانمها،یه کم منطقی باشید،هممون خانمیم و البته حرصمون میگیره کسی آزادی عملمون رو بگیره،اما شرط ضمن عقد شرط ضمن عقده،همونطور که ما اگر شرطی کردیم و همسرمون پذیرفت موظفه روی حرفش بمونه از ما خانمها هم همین انتظار هست،اون خانم هم نباید این شرط رو میپذیرفت،الان پذیرفته و باید روی حرفش بمونه!اما آقای استارتر بشینید جوانب مسئله رو بسنجید،به هر حال زندگی مشترک هم دارای قواعد خشک و انعطاف ناپذیر نیست،گاهی بد نیست برای شیرین تر شدنش کمی انعطاف و گذشت به خرج بدیم،حق الان کاملا به جانب شماست،اما یک مسئله اینجا مطرحه،نمیدونم خانمتون چه فکری کردن که با وجود میل به شاغل بودن این شرط رو پذیرفتن؟فکر میکردن یه حرفیه که داره رو هوا زده میشه؟فکر میکردن اونقدری دوستش دارید که بعد انعطاف به خرج بدید؟اون موقع احساسشون نسبت به شاغل بودن با الان متفاوت بوده؟به هر حال اشتباه کرده،اما چاره الان چیه؟ باید با هم حرف بزنید،شرایط رو بررسی کنید،دلایلتون رو بررسی کنید،چرا ایشون علاقه به کار کردن دارن؟چه چیزی باعث شده بعد از این مدت احساس کنه که نیاز به کار داره؟ آیا تو خونه اذیت میشه؟آیا نداشتن استقلال مالی اذیتش میکنه؟آیا رفتار شما طوریه که باعث میشه این خانم احساس کنه زیر منته؟ یا احساس کنه کاری که تو خونه انجام میده برای شما بی ارزشه؟آیا از نظر مالی در شرایطی که اول قولشو دادید هست؟آیا اطرافیان یا خدایی نکرده خودتون ایشون رو با خانمهای شاغل مقایسه نکردید؟ اینا باید بررسی بشه،دلایل خودتون رو هم بررسی کنید،چی اذیتتون میکنه که دوست ندارید همسرتون شاغل بشن؟ با هم حرف بزنید،در شرایط خوب،نه برای به کرسی نشوندن نظراتتون،برای حل مسئله با هم حرف بزنید و ببینید چی باعث شده که شرایط موجود رضایت بخش نباشه،ممکنه مشکل که پیدا و حل بشه یا خانمتون دیگه اصراری به کار کردن نداشته باشه یا خود شما به این نتیجه برسی که کار کردن ایشون اشکالی نداره و یا به یک راه حل دیگه برسید