2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 55 پست

كار كردن زن حتي اگرم شوهرش باشي يا باباش! ربطي نداره بهتون:).. 

متاسفم اينو ميگم ولي زندگي خودشه و كار كردنش ربطي ب كسي نداره! 

مث اين ميمونه من بگم شوهرم كار نكنه ك مبادا زناي ديگه نگاش كنن...يا چمدونم تو خونه باشه ك تا من بيام غذارو حاضر كنه!!!...

يكم افكاراي پوسيده رو دور بندازيم به نظرم!

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

وقتی شرط میکنید تو عقدنامه بنویسید همونطور که ما خانوما مینویسیم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقول بعضی کاربرای اینجا فقط طلاق.شوخی کردم .ببین   چرا راضی نمیشی بره محیط کار خوب باشه خودشم خوب مشکلش کجاست .من شوهرم مشکلش توعقدمخالف کارکردن بود الان تو بحث پیش بیاد حرفش میگه برو جلوتونگرفتم میدونم الکی میگه نمیزاره برم

با عرض معذرت نظر سازنده خواستم

با عرض پوزش از حاضرین محترم بعضی ها اصلا رعایت صحیح صحبت کردن رو نمیکنن

ببخشید

از طرفی هم بنده قصد جسارت به کار کردن خانمها رو ندارم

ولی به نظرتون شرط ازدواج من با این خانم شاغل نبودن هستش و ایشون در کمال آزادی عمل قبول کردن

ولی الان زیر قول خودشون زدن

بالاخره هر کسی برای زندگی خودش شروطی داره

شرط من هم شاغل نبودن با موافقت کامل خانمم بوده این چ اشکالی داره؟

با عرض معذرت نظر سازنده خواستم با عرض پوزش از حاضرین محترم بعضی ها اصلا رعایت صحیح صحبت کردن رو نمی ...

اشکالش اینه چهار نمونه تاپیک زدی اوووکی 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

این 4 تاپیکی ک زدم خیلی خیلی خلاصه اتفاقاتی هستش ک در زندگی مشترک باهاشون درگیر شدم

دلم خون هستش از این روزگار

ولی اگر هم باعث رنجش خاطر بعضی از دوستان شدم صمیمانه عذرخواهی میکنم

بالاخره این فضا یه فضای درد و دل و رد و بدل و راهنمایی هستش و منم از این باب گهگاهی مسدع اوقات حاصرین محترم میشم

مجددا ببخشید

خدا نکشه تورو دختر مردم ازخنده

دور از جون 😘خداییش خودت دیدی تاپیکاشو 😆کی سهم تاپیکا امروزش خلاص میشه .حالا شاید فردا ایده جدید به ذهنش رسید 🤐🤐

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
این 4 تاپیکی ک زدم خیلی خیلی خلاصه اتفاقاتی هستش ک در زندگی مشترک باهاشون درگیر شدم دلم خون هستش از ...

ببخش ولی الان  جدا شدی دوباره ازدواج کردی الان این دومی میخواد بره سرکار؟ توروخدا ببخش حس فضولی داشتم پرسیدم دوست نداشتین جواب ندید اصلا