2777
2789
عنوان

زن شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 55 پست

حالا یه نظر عمومی و بی حاشیه

در اطراف و فامیلتون ببینید زن و شوهرهایی ک هر دو شاغلن در نهایت اگر هنر کنن 1 خانه خودشون رو کردن 2 تا خانه

اونم دو تا خانه 70 متری در محله متوسط و یا حالا پایین و یا بالاتر

زن خسته

مرد خسته

بچه ها اصلا مهر مادری و پدری ندیده

زحمت زندگی مشترک روی دوش پدر و مادربزرگها 

تربیت چند گانه

بچه های غالبا گوشه گیر و افسرده و سرخورده 

نبود مهر مادری و گاها تربیت در مهدکودکها و غیره

حالا این شاغلی زن چ ارزشی داره؟

خیلیها خیال کردن ک کار در منزل و شوهرداری و بچه داری خیلی کار آسون و راحتی هستش؟ب نظر من اگر خانمی به درستی بخواد وظایف شوهرداری و بچه داری رو انجام بده خیلی سخته و اون زن قابل ستایشه

از طرفی کار بیرون و تامین معاش و آسایش خانواده به عهده مرد هستش

بالاخره وظایف مشخص شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببینید من فکر میکنم اگر شما دوست نداشتی خانمت بره سر کار نباید هم شرایط تحصیل رو براش فراهم میکردی چ ...

عذر میخوام ولی اگه قرار بر این مدل بی اعتمادی در زندگی مشترک باشه که سنگ روی سنگ بند نمیشه،ما اجازه ندیم همسرمون در رشته یا حرفه ای که دوست داره پیش بره چون ممکنه در آینده زیر قولهایی که به ما داده بزنه؟! خوب ما فرضمون در ازدواج این هست که دو طرف به حدی از بلوغ رسیدن که که با آگاهی از تمام جوانب یک شرط رو میپذیرن و جلو میان،یعنی مثلا فرضمون این هست که خانم با این آگاهی که ممکنه بعدا شرایطش مثل الان نباشه و بتونه در رشته ای که ممکنه تحصیل کنه شغل مناسبی هم داشته باشه شرط شاغل نبودن رو پذیرفته، پس دیگه نمیایم جلوی پیشرفتش در رشته ی مورد علاقشو بگیریم که مبادا فرصت شغلی براش ایجاد بشه و زیر حرفش بزنه،ممکنه یه نفر این اشتباهو بکنه و بخواد به دلایل اینچنینی زیر قولش بزنه ولی دلیل نمیشه همه بخوان قساس قبل از جنایت کنن،البته این ماجرا یک سر دیگه هم داره یعنی خانم هم موقع پذیرفتن شرط پیش فرضهایی داره،مثلا اینکه قرار نیست برای تامین خواسته هاش زیر منت باشه یا خدایی نکرده شأنش حفظ نشه یا مردی که شرطش عدم شاغل بودنه خودش و خانوادش به یک خانم خانه دار و کاری که در منزل انجام میده به اندازه ی کافی ارزش میذارن و مقایسه ای از این جهت صورت نمیگیره یا به خاطر نبود استقلال مالی قرار نیست ایشون یه جاهایی تحت فشار باشه،اگر بعدها اینا تو زندگی نباشه زن ممکنه بنای ناسازگاری بذاره،همه ی این موارد در مورد شروطی که برای آقایون میذاریم هم البته صادقه

اگه ازشب خواستگاری گفته باشی وخانم پذیرفته باشه الان حق باشماس اما باید نفقه کامل رابپردازی ووظیفه توکامل انجام بدی وگرنه بذاراون بدبخت خودش بره سرکار

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
حالا یه نظر عمومی و بی حاشیه در اطراف و فامیلتون ببینید زن و شوهرهایی ک هر دو شاغلن در نهایت اگر هن ...

در مورد شما شاید حق با شما باشه

اما من مادرم شاغل بود خیلی راضیم

البته پدرم خیلی بهش ظلم کرد ولی در کل احساس کمبود مادر ندارم

مردی که نمیفهمه زنش حق کار داره بی‌شعور و بی فرهنگه تمام.

والا شوهرمن تا حلقش پره از پولایی که من به دست اوردم از خونه و ماشین و سفر و....ولی تا تفی به توقی میخوره میگه کار تو ما را بدبخت کرده.   

حالا یه نظر عمومی و بی حاشیه

در اطراف و فامیلتون ببینید زن و شوهرهایی ک هر دو شاغلن در نهایت اگر هنر کنن 1 خانه خودشون رو کردن 2 تا خانه

اونم دو تا خانه 70 متری در محله متوسط و یا حالا پایین و یا بالاتر

زن خسته

مرد خسته

بچه ها اصلا مهر مادری و پدری ندیده

زحمت زندگی مشترک روی دوش پدر و مادربزرگها 

تربیت چند گانه

بچه های غالبا گوشه گیر و افسرده و سرخورده 

نبود مهر مادری و گاها تربیت در مهدکودکها و غیره

حالا این شاغلی زن چ ارزشی داره؟

خیلیها خیال کردن ک کار در منزل و شوهرداری و بچه داری خیلی کار آسون و راحتی هستش؟ب نظر من اگر خانمی به درستی بخواد وظایف شوهرداری و بچه داری رو انجام بده خیلی سخته و اون زن قابل ستایشه

از طرفی کار بیرون و تامین معاش و آسایش خانواده به عهده مرد هستش

بالاخره وظایف مشخص شده

من اصلا اصلا با اینکه حق طبیعی خانم رو بگیرین موافق نیستم اما به هرحال چون شرط کردین الان نباید زیر قولشون میزدن ..

حتما این کارشون دلیلی داره از خانم بپرسین برای چی میخوان شاغل شن ،شاید حوصلشون سر میره تو خونه (دراین شرایط بهتره کلاس هنری یا باشگاه ثبت نام کنن)

شاید نیاز مالی ایشونو برطرف نکردین بعد ازدواج حالا میخوان پول مستقل از شما داشته باشن بتونن ازادانه خرج کنن(در این صورت باهم توافق کنید و پول مورد نیازو بهشون بدین به صورت ماهانه )

دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه 

در اخر اگر بازم میخواستن شاغل باشن اجازه بدین کار در منزل داشته باشن 

🙃امیدوارم مشکلتون به خوبی حل شه 💎

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579