2777
2789

پس منم دیوونم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخوام ولی اون منو نمیخواد

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

[QUOTE=160063514]من یه پسر سه ساله دارم دوس دارم یه دخترم داشته باشم نمیخوام فاصلشون زیاد باشه 

من ده ماهه اقدامم دکترم میرم ولی هنوز هیچی

از طرفیم به دنیا بیان هی واکسن دارن ادم میترسه

بله همین طوره

این دنیا قابل پیش بینی نیست و هرروز یه اتفاقی توش میافته اگه الان رعایت میکنی تو دوران بارداری هم میتونی رعایت کنی واصلا معلوم نیست کرونا کی تموم میشه به نظرم اقدام کن و به زندگیت ادامه بده

چطور؟ اخ خطرناک نیست؟

من خودمم ایشا الله این ماه می‌خوام اقدام کنم 

نه ترس نداره آخه تازه الان بهترم هست 

همسرت به خاطر کرونا بیشتر پیشته 

بقیه اکثرا بیکارن و بهت میرسن

تازسم مسافرت نیاز نیس بری چون کروناس 

این دنیا قابل پیش بینی نیست و هرروز یه اتفاقی توش میافته اگه الان رعایت میکنی تو دوران بارداری هم می ...

من بخاطره پسرم خیلی رعایت میکنم و بیرون نمیرم ولی شوهرم سر کار میره و بیرونه

بیشتر بخاطره واکسنا و چکاپا میگم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز