2777
2789
تنبلی تخمدان نداری؟

بله ولی خفیفه سونو معمولی نشون نمیده

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم ایشا الله این ماه می‌خوام اقدام کنم  نه ترس نداره آخه تازه الان بهترم هست  همسر ...

ایشالا عزیزم

اره ایناش خوبه چون مسافرت و گردشی نیست فعلا میگم حالا که مجبورم همش خونه باشم اینکارو کنم که بهتره ولی از بعد بدنیا اومدنشم میترسم

من بخاطره پسرم خیلی رعایت میکنم و بیرون نمیرم ولی شوهرم سر کار میره و بیرونه بیشتر بخاطره واکسنا و ...

هر ماه که واکسن نداره  چکاپ هم تو مطب میری اونجا منتظر نشین تو ماشین بمون وقتای خلوت بری یا باهاشون هماهنگ کنی میری کارتو انجام میدی برمیگردی دیگه معطل نمیشی

😍ایشالا که خیره دو‌تا نی نی پشت سره هم خیلی خوبه من خیلی دلم برایه پسرم میسوزه همش تو خونه تنهاست ف ...

ان شاءالله خودمم ی حکمتی توش میبینم..الهی بچه..خودت باهاش بازی کن

بنظرم یکسال بصبر من خیلی استرس کشیدممم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

کاش منم باردار شم دیگه هیچی مهم نیست نه کرونا نه مرگ هیچی قول میدم مواظبش باشم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
واکسنم تو مطب خصوصی میزنن؟

دقیقا نمیدونم ولی بهداشت هم معمولن خیلی خلوته. نگران این چیزا نباش ولی واقعا اگه خیلی میترسی یا نگرانی 1 سال دیگه هم صبر کن که امیدوارم به امید خدا این کرونا تموم بشه هممون راحت بشیم.این فشارروانیش بیشتر از خودمریضی اذیت میکنه