تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
عزیزم اگر میتونی از خونه بیرون نری اره خوبه ،منم الان باردارم ۱۲هفتمه ،از دیشب به معنای واقعی دارم جون میدما ولی از ترسم نمیرم دکتر ،این چیزا رو هم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بخاطره پسرم خیلی رعایت میکنم و بیرون نمیرم ولی شوهرم سر کار میره و بیرونه بیشتر بخاطره واکسنا و ...
هر ماه که واکسن نداره چکاپ هم تو مطب میری اونجا منتظر نشین تو ماشین بمون وقتای خلوت بری یا باهاشون هماهنگ کنی میری کارتو انجام میدی برمیگردی دیگه معطل نمیشی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
کاش منم باردار شم دیگه هیچی مهم نیست نه کرونا نه مرگ هیچی قول میدم مواظبش باشم
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
دقیقا نمیدونم ولی بهداشت هم معمولن خیلی خلوته. نگران این چیزا نباش ولی واقعا اگه خیلی میترسی یا نگرانی 1 سال دیگه هم صبر کن که امیدوارم به امید خدا این کرونا تموم بشه هممون راحت بشیم.این فشارروانیش بیشتر از خودمریضی اذیت میکنه