2777
2789
عنوان

تعبیرخواب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6886 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم ممنون میشم خواب منم تعبیر کنی خواب دیدم که سبزی خوردن پاک میکنم سبزی شاهی دیدم که خیلی ت ...

سلام .خیر باشه ان شالله .به نظرم میاد خیلی سعی داری که پیش دیگران خوب دیده شی .سعی می‌کنی حرف و حدیث های بی جا رو دور بریزی و کینه به دلت راه ندی .دلسوز باشی .

ان شالله جد خانوم همسایه ،خوبی هاتو میبینه و حاجت روا میشی و نذر نون پنیر سبزی کن که به حاجتت برسی.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام .خیر باشه ان شالله .به نظرم میاد خیلی سعی داری که پیش دیگران خوب دیده شی .سعی می‌کنی حرف و حدیث ...

ممنون عزیزم لطف کردی با تعبیر قشنگت

میشه درخواست دوستی بدم سوالمو خصوصی بپرسم ازت میترسم اینجا شناخته بشم???

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبول کردم

سلام خانومی میشه خواب منم تعبیر کنی 

یکم نگرانم کرده از چیزی ک توی سایتا خوندم 

دخترم ۳ سالشه چند وقتیه یبوست داره دارو میخوره 

تو خوابم داشت سبزی میخورد انگار جعفری بود بعد همون موقع ک میخورد دستشوییش اومد ببخشید ولی مدفوع داشت خیلی خوشحال بورم میگفتم از سبزیه هست ک بیرون روی داشته 

سلام خانومی میشه خواب منم تعبیر کنی  یکم نگرانم کرده از چیزی ک توی سایتا خوندم  دخترم ۳ ...

خیره ان شالله .دقیقا خوابتون مشخصه .سبزیجات تو برنامه غذاییش بگنجونبد .میتونید سبزیجاتو ساطوری کنید و با پنیر لقمه های شکیل درست کنید بدید بخوره .مشکلش رفع میشه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیره ان شالله .این خواب میگه با دوری از عمو با سختی روبرو خواهند شد ولی امیدشونو از دست ندن .

سلام تعبیر خواب سبزی خوردن چیه؟خواب دیدم تو خونه چن دست سبزی پاک کردم و چند بسته دیگه مونده که پاک کنم

سلام تعبیر خواب سبزی خوردن چیه؟خواب دیدم تو خونه چن دست سبزی پاک کردم و چند بسته دیگه مونده که پاک ک ...

سلام خیره ان شالله .ناامیدی و با سیلی صورتتو سرخ نگه می‌داری .حفظ آبرو می‌کنی .

خودتو مشغول می‌کنی و وقت میخری .

ارزش عمرتو بدون عزیز .با خدا حرف بزن .توکل کن و مشاوره برو و  بهترین تصمیم رو زود تر و  سریع بگیر .

که مثلا زودتر باید برم دکتر و اینها؟

ممکنه .اصولاً قبل بارداری میرن یه سری آزمایش میدن خانوما.که اگه کمبود ویتامین چیزی دارن قبلش مرتفع کنن .

اونارو انجام دادی؟ شاید باعث شه نگرانی کمتر شه.

سعی کن با آرامش اقدام کنی و این دوره رو طی کنی .

که مثلا زودتر باید برم دکتر و اینها؟

ممکنه .اصولاً قبل بارداری میرن یه سری آزمایش میدن خانوما.که اگه کمبود ویتامین چیزی دارن قبلش مرتفع کنن .

اونارو انجام دادی؟ شاید باعث شه نگرانی کمتر شه.

سعی کن با آرامش اقدام کنی و این دوره رو طی کنی .