2777
2789
عنوان

تعبیرخواب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6886 بازدید | 50 پست
بعضیارو دادم بعضی هارو نه،میگم هر چه خواست خدا باشه🥲

بله توکل بهترینه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم شوهرم خواب تخم مرغ محلی دیده،بنظرتون به بچه مربوط میشه ؟جنسیتش هم مربوط میشه؟(البته خواهر ...

سلام خیره ان شالله .به فرزند و مال دلالت می‌کنه .در مورد جنسیت نه بعید می‌دونم.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام خیره ان شالله .به فرزند و مال دلالت می‌کنه .در مورد جنسیت نه بعید می‌دونم.

سلام عزیزم

میگم من همیشه خواب میبینم دارم ازدواج میکنم و به نحوی بهم میخوره

امروز هم خواب دیدم مثل همه خوابهای قبلیم آرایش کرده و آماده بودم واسه عروسیم بعد سبزی خوردن آوردن من خوردم بعد دندونام سبز شدن اعصابم خورد بود تو تالار همش میگفتم مسواک بیارین برام دندونامو تمیز کنم هیچکس نمیتونست مشکلمو حل کنه هرکی گیر یه کاری بود خودم رفتم آبخوری دهنمو با دستم شستم آرایشم خراب شد همش ناراحت بودم ک باز عروسیم خراب شد

اینا معنیش چیه؟

مجردم کسی ام تو زندگیم نیست 

سلام عزیزم میگم من همیشه خواب میبینم دارم ازدواج میکنم و به نحوی بهم میخوره امروز هم خواب دیدم مثل ...

سلام خیره ان شالله .به نظرم آدمی هستی وسواسی .وسواس فکری نداری؟ .خوابت میگه از همه انتظار داری و مشکلاتت رو‌گردن دیگران میندازی .باید همت کنی و خودت برای خودت قدم برداری .اگه روشتو تغییر بدی به نظرم این خوابها رو دیگه نمی‌بینی.خوشبخت بشی ان شالله .شده از مشاور کمک بگیری هم خوبه .

سلام خیره ان شالله .به نظرم آدمی هستی وسواسی .وسواس فکری نداری؟ .خوابت میگه از همه انتظار داری و مشک ...

اتفاقا من دوست دارم خودم همه کارامو انجام بدم و کسی تو کارم دخالت نکنه چون هروقت دیگران مثلا خواستن کمکم کنن همچی خراب شد

بهم خوردن عروسی معنی خاصی نداره؟؟

هیچوقت ندیدم مثلا خواستیم بریم سفر کنسل شده یا مثلا خواستم برم خرید کنسل شده

همش این اتفاق درمورد ازدواجم میوفته