2777
2789
عنوان

تعبیرخواب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6886 بازدید | 50 پست
اگر خیلی بده ن گو. اول بخیر تعبیرش کن. بعدا بگو تعبیرشو بهم

خیره ان شالله .تو این مورد خیلی باید بدونم .اینکه واقعا درخت گردو دارید؟ آیا سر ارث و میراث مشکلاتی دارید ؟ درآمد پدرتون چی بوده ؟ ولی به نظرم  خودت برو تعبیر درخت گردو و گردو رو ببین حال پدرتو متوجه میشی با توجه به اوضاع زندگیتون.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چه جالب ...اره جداییش که ناراحت کننده بود  ولی مثلا چطور میتونه باعث ناراحتیم بشه در آینده.... ...

مثلا ممکنه دوباره پیداش شه ،یه مقدار تنش ایجاد کنه .چون گفتی دقیقا زمان حال بوده .

ولی ممکنه همون غمی باشه که تو دلت هست .طبیعیم هست .برو مشاوره و سعی کن فراموش کنی .حتی ببخشیش تا سرحال بشی و کائنات راه بهتری جلوی روت بزارن و خوشبخت شی ان شالله

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا ممکنه دوباره پیداش شه ،یه مقدار تنش ایجاد کنه .چون گفتی دقیقا زمان حال بوده . ولی ممکنه همون غ ...

ممنون عزیزم  

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
مثلا ممکنه دوباره پیداش شه ،یه مقدار تنش ایجاد کنه .چون گفتی دقیقا زمان حال بوده . ولی ممکنه همون غ ...

حتی خاله هام همه بودن و من داشتم اثبات میکردم رابطه ای نبوده چطور پس حاملم ...چون ما محرم بودیم

پدرم دوتا زن داشته. زن اولشو طلاق میده. وخونه زندگیشو به نام زن دومش که مامان من باشه میکنه.  ...

دقیقا همینه .ناراحته از تقسیم ارث .اون گردوها سهم همه بچه هاشه .و ناراحته  از اینکه یه جای ثابت ریخته .

حتما با کمک بزرگترا ،مامانتو‌ توجیح کنید که ورثه رو راضی کنه وگرنه پدرت در عذابه .

روحش شاد .

میای خصوصی؟ دعوت ب دوستی کردم

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
دقیقا همینه .ناراحته از تقسیم ارث .اون گردوها سهم همه بچه هاشه .و ناراحته  از اینکه یه جای ثابت ...

وای باورت میشه گردوها رو تو همون خونه ای ریخته بوده که اونا توش بزرگ شدن و چندبار به مامانم گفتن حق مارو بده. ولی مامانم نداد. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
حتی خاله هام همه بودن و من داشتم اثبات میکردم رابطه ای نبوده چطور پس حاملم ...چون ما محرم بودیم

خوب این غمی که داری یه دلیلش به خاطر فکر و حرف و حدیث دیگرانه .که آیا شمارو یه دختر بکر میبینن ؟ آیا شما در نظرشون همون دختر قبلی هستید یا به قولی آش نخورده و دهن سوخته ای؟ حقم داری حرفو حدیث زیاده ولی اهمیت نباید بدی و در صد اثبات نباش .میون حرفات گاهی بنداز که ما رابطه نداشتیم ولی  منتظر عکسالعملشون نباش .خودتو بالا ببر با موفقیتهات.

وای باورت میشه گردوها رو تو همون خونه ای ریخته بوده که اونا توش بزرگ شدن و چندبار به مامانم گفتن حق ...

دقیقا داره میگه که ازین برکت سهم اونام هست .پدرت آدم خوبی بوده که روحش اینقدر آزاده .باعث غصش نشید 

خوب این غمی که داری یه دلیلش به خاطر فکر و حرف و حدیث دیگرانه .که آیا شمارو یه دختر بکر میبینن ؟ آیا ...

مرسی عشقم گفتم 

ولی خب خیر سرم من یه بار ازدواج کرده بودم خیلی کوتاه حدودا ۵ سال پیش ...و یه محرمیت ۳ ماهه داشتم به تازگی تازه آنقدر بالا و پایین کردم و تحقیق ....از امام رضا بخواهیم اونی که واقعا با هم خوشبختیم برسونه برام

مرسی عشقم گفتم  ولی خب خیر سرم من یه بار ازدواج کرده بودم خیلی کوتاه حدودا ۵ سال پیش ...و یه م ...

ان شالله امام رضا ع واسطه بشه برای بخت و ازدواج عالیت .🙏

ان شالله امام رضا ع واسطه بشه برای بخت و ازدواج عالیت .🙏

سلام خوبی عزیزم میشه خواب منو تعبیر کنید ،خواب دیدم تو روستای خواهرم هستم یه کیسه پلاستیکی سبزی خوردن بهم داد منم ببرم در خونه دوستش فاطمه ولی من خونشون بلد نبود رفتم در خونه ای رو زدم یه خانم آمد دیدم فاطمه نیست یه مقدار از سبزی بهش دادم گفتم دلش نخواد گناه داره در حیاط دیگه رفتم اونجام خونشون نبود دوتا خانم بود  ب او نام سبزی خوردن دادم در حیاطشون سگ زیاد بود یه خانمه آمد دورشون کرد،،آخرم سبزی ب فاطمه خانم نرسوندم،،

برای سلامتی پدرم دعا کنید
سلام خوبی عزیزم میشه خواب منو تعبیر کنید ،خواب دیدم تو روستای خواهرم هستم یه کیسه پلاستیکی سبزی خورد ...

سلام عزیزم ممنون .خیره ان شالله

مهربون و دلسوزی .این مهربونی منافعی برات داره .حامی پیدا میکنی که در زمان لازم کمکت میکنن و ابن برات لذت بخشه .

امانت دار باش و به هدفت بیشتر اهمیت بده و زیاد تو قیدو بند خوبی به دیگران نباش وقتی از کسان دیگه مجبوری مایه بزاری یا از هدفت دور بمونی .

سلام عزیزم ممنون .خیره ان شالله مهربون و دلسوزی .این مهربونی منافعی برات داره .حامی پیدا میکنی که د ...

سلام عزیزم ممنون میشم خواب منم تعبیر کنی

خواب دیدم که سبزی خوردن پاک میکنم سبزی شاهی دیدم که خیلی ترو تازه و سبز و پهن بودن برگهاش و تو خوابم زن همسایه مونم دیدم که سیده و دقیق یادم نمیاد مال اون بود انگار سبزیها

و ی قسمت دیگه خوابم دیدم که خونه خالم بودم و دختر خالمم بود که من سبزی اسفناج داشتم میشستم براشون که دوتا دونه خرابشو جداکردم انداختم دور در حین شستن 

موقعیتمم بگم که مجردم❤