gisoo20 مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 عنوان لطفا بیایید ببینم منو میشناسین یا ن | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 35 پست سلام کسی هست منو بشناسه؟من تا حالا تو تاپیکی به کسی بی ادبی کردم؟؟؟ایا مزاحم کسی شدم؟یکی از کاربرا بهم تهمت زده ک اقا هستم😏 منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست 1399/07/26 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 نه عزیزم جدی گفتم این چه حرفیه 😐چرا طعنه بزنم 😐 تازه گفته بی ادب و بی حیا هم هستمشاتش چند تا پست پایین تر هست بیینش منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 خوب کجا مزاحمش دین آخه؟ نی نی یار را صدا کنید ایشون به همه پیام ها و .... دسترسی دارن و میتونن نظر ... میگه شمارشو داده ب من ک راهنماییم کنه بهش زنگ زدم و مرد بودم تازه گفته خیلی بی ادب و بی حیا هم هست منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 ببخشید مگه مرد بودن جرم هست راستی به جز اینکه بهم گفته مردی گفته بی ادب و بی حیا هم هستماین رو مخمهههه منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
دختر_بهاار عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 1335 تازه گفته بی ادب و بی حیا هم هست طالا ک پاکا چ منتش ب خاکه....ولش کن عزیزم تازه وارد نیستماااااا...جز قدیمیا محسوب میشم...
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 نه عزیزم جدی گفتم این چه حرفیه 😐چرا طعنه بزنم 😐 شاتشو ببین گذاشتم منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
azar1360 عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 2151 شاتشو ببین گذاشتم دیدم عزیز.. اینجا همه گروهی پیدا میشه ندیده نشناخته، قضاوت میکنن شما خودت باش آبجی، به دل نگیر عزیزم. ولشون کن واگذارشون به خدا من خدارا دارم💝