2777
2789
عنوان

لطفا بیایید ببینم منو میشناسین یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 35 پست
آقا بودن تهمته عایا؟؟؟؟کدا شخصیت آقایونو بردی زیر سوال😅😅😅😅🥴🥴🥴

وقتی من خانوم هستم و ایشون گفتن مرد هستم و بقیه زو تشویق کزدن واسم گزارش بزنن چون بهم تهمت زدن بده

وگرن مرد بودن هیچ موردی نداره 

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
نه عزیزم. من شما رو میشناسم خیلی هم خانوم مودبی هستین کی گفته😐

طعنه زدی الان؟😑

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جرم نیست ولی بعصیافکر میکنن اینجا فقط مال خانوماس

واقعا هم‌فقط مال خانوماس...بنظرت سایتی ک مربوط به بارداری و نی نی و این چیزا باشه،میتونه مال آقایونم‌باشه؟

تازه وارد نیستماااااا...جز قدیمیا محسوب میشم...
تهمت زدن اقایی؟😂😂😂

بله و خواستن بقیه واسم گزارش بزنن😏

آیا بهت بگن مردی تهمت حساب میشه    

بعله چون خواستن واسم گزارش بزنن

تهمت زدن بهم اخه چرا!!!!!!

واقعا هم‌فقط مال خانوماس...بنظرت سایتی ک مربوط به بارداری و نی نی و این چیزا باشه،میتونه مال آقایونم ...

اگه فقط مال خانوماس پس چرا گزینه مرد هم هست 

موقع عضویت؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
سلام وقت بخیر چی شده؟؟ سر چی؟ با چه دلیلی؟؟

یکی از کاربرا تاپیک زده ک من اقا هستم و مدعی شده مم مزاحمش شدم و مرد بودم و گفته واسم گزارش بزنن

وقتی من خانوم هستم و ایشون گفتن مرد هستم و بقیه زو تشویق کزدن واسم گزارش بزنن چون بهم تهمت زدن بده ...

بیخیال عزیزم...فوقش تعلیقت کنن با یه کاربری دیگه بیا...غصه نداره ک

تازه وارد نیستماااااا...جز قدیمیا محسوب میشم...
بوگو اصن اقا به شما چه اخه

این ب کنار...گفته بود خیلی بی حیا و بی ادبم 

چرا تهمت اخه؟

بیخیال عزیزم...فوقش تعلیقت کنن با یه کاربری دیگه بیا...غصه نداره ک

تازه گفته بی ادب و بی حیا هم هست

یکی از کاربرا تاپیک زده ک من اقا هستم و مدعی شده مم مزاحمش شدم و مرد بودم و گفته واسم گزارش بزنن

خوب کجا مزاحمش دین آخه؟

نی نی یار را صدا کنید ایشون به همه پیام ها و .... دسترسی دارن و میتونن نظر بدن