2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اینطوری فرقی با شیطان نداری تنها شیطانه که از خدا نا امیده شاید ازدواج کنی معتاد باشه شکاک، زن باز، حروم خور... حتما به صلــــاحـــت نیست عزیزم همیشه از خدا بخواه هرچیزی که برات بهتره رو بهت بده نه مطلقا شوهـــــــــــــــر

دلبرا دل به تو دادم که مرا ناز کنی نه که تو خیر سرت جگرکی باز کنی

قربون خدا برم اینقدر صبوره... فکرمیکنه ما هم صبرمون مثل خودشه... نمیدونه به پُف بندیم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اجی نمازاتوحتمابخون بعد نمازت روزی یکبار سوره حشر بخون ب نیت ازدواجت باهرکی ک دوسش داری تا۴۰روز

مطمئن باش ب حاجتت میرسی هروزم قبل شروع سوره اولش صلوات بفرست و دعاتوبگو وبعدشروع کن خوندن باخلوص نیت من باهمین روش بادوست پسرم ازدواج گردم الانم۲سال اززندگیمون میگذره وباردارم اینقدم حرصم میده😤

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 

مطمئن باش، خدا بد بنده‌شو نمیخواد. 

اگر با خیال راحت بسپری به خدا، بهترین فرد، در بهترین مکان و بهترین زمان وارد زندگیت میشه. توکلت به خدا باشه. 

یه لینک توی امضای من هست. اگر دوست داشتی به اونم یه سر بزن. نگاهتو به زندگی و شکل دعا کردن و ... عوض میکنه. ارتباطت هم با خدا بهتر میشه و آرامش به زندگیت میاد.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
تو همونی که خواستگارش بهش توهین کرد

شما اسم یه کاربریتون گمنام پر آوازه نیست؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔