2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مشکلی داره عزیزم مطمئنی این افراد بتونن درمان کنن؟

قرار نیس درمان کنند میخوام براش دعا کنند به هرحال دعای کسی که پاکه و گناهی نداره خیلی بهتر از من گناه کاره

شایدم بتونند بگند گیر کار من کجاس که هرکاری میکنم دعام مستجاب نمیشه

بیماریش اس ام ای

نمیدونم منظورتون از روانپزشک و اینا چی بود امیدوارم اون حرفتون طعنه نبوده باشه

قرار نیس درمان کنند میخوام براش دعا کنند به هرحال دعای کسی که پاکه و گناهی نداره خیلی بهتر از من گنا ...

حرفتون درسته عزیزم درباره ی بیماریش خوندم انشالله خوب بشن اخه بعضیا اینجا میومدن میگفتن مثلا بچه تو خونه خیلی شیطونی میکنه مشکلات روحی و بیش فعالی و اینچیزارو میخواستن باچیزی که شما گفتی یا دعا و اینچیزا درمان کنن که غیر تخصصین و چون قید نکردین مشکلتونو گفتم شاید این مشکلات باشن که درمانشون صدردرصدی پیش یه فرد مشاور و مجربه.طعنه نبود عزیزم فقط خواستم بدونم از اونجا شروع کردی به جایی نرسیدی یا نه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
از خدا میخوام ، به دخترت کمک کنه  الان در چه وضعی؟  اگر اومدی حتما جوابم بده

سلام وضعیت خوبی ندارن این بچه هایی که با این بیماری بدون درمان سر میکنند...هر روز منتظر معجزم...تنفسش داغونه به علاوه که حتی بغل کردنشم روی دوتا دستم داره جز محالات میشه

دختر شما بهتر نشد

سلام وضعیت خوبی ندارن این بچه هایی که با این بیماری بدون درمان سر میکنند...هر روز منتظر معجزم...تنفس ...

عزیزم شمارت بزار با ای دی تلگرام 

دختر من بدنش شل ولی کار درمانی میره الان 17 ماهش تازه چهار دست و پا میره 

حتما شمارت بزار

خدایا کمکم کن ...
سلام وضعیت خوبی ندارن این بچه هایی که با این بیماری بدون درمان سر میکنند...هر روز منتظر معجزم...تنفس ...

سلام خواهر عزیزم.امیدوارم که شفای دختر عزیزتو از خدا گرفته باشی.منم از خدا برای خودم شفا میخوام.دخترتون خوب شد؟؟