2777
2789
عنوان

شیرخشک مگ بده برای بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
آره عزیزم دقیقا همینه  قبلا یه جوری بهم نگاه میکردن انگار دارم به بچم سم میدم دور از جون  ...

قبلا بچه تپل میدیدن میگفتن شیرخشکیه

من بچه هام قدو وزن و هوش و رشد و همههههه چی شون عینه همه ینی قد و وزن شون ک یک سر سوزن فرق نداره

از نظر مربض شدن اونی ک شیر مادر میخورد بیشتر مریض میشد ولی خب اینو میزارم پای کرونا.شاید الانم زیاد بیرون‌میرفتیم اینا هم مریض میشدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بچه اولش یکم نق میزنه بعد گریه سر میده.شاید صدای نق و نوقش رو متوجه نمیشی در طول روز هم وقتی بید ...

شیر مادر دادن سخته نصف شب ب ارنجت تکیه بدی خواب آلود بچه هم هی سینتو ول کنه باز دوباره تلاش کنید بگیره 

شیر خشک دادن راحته بزرگم ک بشه خودش با دستش میگیره میخوره 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه اینا جزو‌ دخالت نمیشه عزیزم ... یه جورایی از سر مهربونی و دلسوزی هست.. فوقش میگی  باشه ...

وقتی کارایی ک خودم میتونم انجام بدمو برام انجام میده از سر فضولی ،دخالت محسوب نمیشه؟ی بار بهم گفت بهر گفتم باشه دیگه برای چی خودش رفته خریده.ب اون چه اصلا.من اگه صلاح بدونم خودم میرم میخرم

مرد=انسان  زن=انسان  انسان=انسان
اگه شیرت خوب نیست همون شیر خشک بهش بده من بچم بعد هفت ماه شیرم کم شد اصلا هم شیر خشک نمیگرفت چه بدبخ ...

شیر خودمو کم میدم شیرخشک زیاد 

توی ۲۰روز وزنش عالی پیش رفته

عزیزم به کسی ربطی نداره تو میخوای چیکار کنی، سر سلامتی و رشد بچت با کسی رودروایستی نداشته باش!  اگه شیرت کمه وزن نمیگیره شیر خشک بده از رشد نیوفته، منم شیرم بعد از یه ماه خیلی کم شد بردم دکتر دعوام کرد که میخوای بچت رشد مغزی نداشته باشه بهش شیرخشک بده، خواهر زاده خودم با شیر خشک بزرگ شد الان 20سالشه ماشالا هیچی شم نیست

کاری به حرف و هدف مادرشوهرت ندارم، ولی واقعیت اینه که بچه‌هایی که شیر مادر میخورن سیستم ایمنی قوی‌تر ...

خواهر زاده من شیر مادر خورده دروازه ماهو نه ماهشو مریضه کم خونی هم داره 

خواهر زاده من شیر مادر خورده دروازه ماهو نه ماهشو مریضه کم خونی هم داره 

کم خونیش ارثی نیست؟ یا شاید شیر خواهرت با کیفیت نیست. بلاخره باید به خودش برسه و چیزای مقوی بخوره تا از طریق شیرش به بچه منتقل بشه. 

باز هم توکل به خدا، هر کسی صلاح زندگیشو بهتر میدونه. ان‌شاءاله که همه بچه‌ها زیر سایه‌ی پدر و مادرشون صحیح و سلامت باشن. حالا چه با شیرخشک، چه با شیر مادر.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
وقتی کارایی ک خودم میتونم انجام بدمو برام انجام میده از سر فضولی ،دخالت محسوب نمیشه؟ی بار بهم گفت به ...

بعضی مادرشوهرا  به تعداد کم، عروسشون را مث دخترشون دوست دارن، و‌میخان براش خرید کنند یا تو‌کارا کمک کنن،اینا بد نیست گلم..

دخالت ، یه کارایی و حرفایی که هست که به ادم ضرر میرسونه و یا باعث اختلاف بین زن و شوهر میشه و یا میخان به زور ما را محبور‌کنند به کاری که بدمون میاد..

بعضی مادرشوهرا  به تعداد کم، عروسشون را مث دخترشون دوست دارن، و‌میخان براش خرید کنند یا تو‌کارا ...

الان اینم منو مجبور کرده دقیقا.منو مثل دختر نمیدونه اتفاقا .فقط میخواد ثابت کنه ک من کثیفم در صورتب ک هیچ وقت موفق نشده

مرد=انسان  زن=انسان  انسان=انسان
الان اینم منو مجبور کرده دقیقا.منو مثل دختر نمیدونه اتفاقا .فقط میخواد ثابت کنه ک من کثیفم در صورتب ...

اها..

سعی‌کن جلو‌شوهرت، از مادرش بد نگی.. مردا خوششون نمیاد..

یه باشه بگو‌ و‌کار خودتو انجام بده😉