2777
2789
عنوان

شیرخشک مگ بده برای بچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
نه عزیزم اشکال نداره  اتفاقا پسر من از همه بچه های اطرافم که شیر مادر خوردن کمتر مریض میشه&nbs ...

اونقد بدی گفتن ک دید بدی ب شیرخشک ایجاد کردن

هرکی شیرخودش رو میده فک میکنه اونی ک شیرخشک میده ظالمه و داره سم میده😐 

منم ی بچه میشناسم ک شاید از نظر هوش و استعداد بین هم سن هاش ده تا بچه شبیه اش نباشه.شیرخشک خورد ماشالا هیکلشم عااالی

نمیگم بده شیرمادر.خیلی ام عالیه ولی عذاب وجدانی ک برای بعضی مادرا ک‌نمیتونن شیر بدن درست میکنن خیلی بده

دقیقا..👌 بعضی از مادر شوهراا  تو‌همه چی کار دارن... نظر‌بده درست، ولی یه بار دیگه اینهمه اصرا ...

نصفه شب از خواب بیدار میشه گریه می‌کنه شیرمو نمیگیره همش میگه شیر خودتو بده بد میدی بخاطر همون نمیتونه بگیره و...

تازه زایمان کردم اومده خونمون بمونه 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا باید به فکر آب جوش وشستن شیشه باشی نصف شب پاشی شیر خشک درست کنی  همشه کلی وسایل باید هم ...

شوهرم میگه بریم جایی یا مهمون بیاد باید شیرخشک بدی بهش 😕

اتفاقا فلاکس هم آمادس.یعنی تو اون تایمی ک پودر و آب رو بریزم تو شیشه اینجوری میکنه.جیییییغ میکشه ها

خب بچه اولش یکم نق میزنه بعد گریه سر میده.شاید صدای نق و نوقش رو متوجه نمیشی

در طول روز هم وقتی بیداری هنینطوره؟ اگه در طول روز این طور نباشه پس خودت بیدار نمیشی

من با تکون بچه بیدار میشم. بعدم ساعت میگذاشتم اصلا قبل اینکه بچه شروع کنه شیرش رو میدادم

اونقد بدی گفتن ک دید بدی ب شیرخشک ایجاد کردن هرکی شیرخودش رو میده فک میکنه اونی ک شیرخشک میده ظالمه ...

آره عزیزم دقیقا همینه 

قبلا یه جوری بهم نگاه میکردن انگار دارم به بچم سم میدم دور از جون 

پسر منم خیلی باهوش وخلاقه 

به نظر من هوش ذاتی وارثیه ربطی به شیر نداره

اونقد بدی گفتن ک دید بدی ب شیرخشک ایجاد کردن هرکی شیرخودش رو میده فک میکنه اونی ک شیرخشک میده ظالمه ...

اره بخدا منم بعضی موقع ها عذاب وجدان میگیرم احساس میکنم به بچم دارم ظلم میکنم

مادر شچهر من دیشب واسم پماد سوسک خریده میگه بزن ب خونت در صورتی ک اصلاااااااا تو خونم سوسک نیست.ی با ...

نه اینا جزو‌ دخالت نمیشه عزیزم ... یه جورایی از سر مهربونی و دلسوزی هست.. فوقش میگی  باشه ... 

ولییی اینکه  تو زندگی ادم دخالت کنند و باعث ناراحتی بین زن و شوهر بشه، خیلیی بده...مثلا گیر بدن، بچه بیار،، چرا شیر نمیدی بهش.. چرا اینجوری، چرا اونجوری.. اونم به عالمه اصراار.. اینا بده...🙁

کاری به حرف و هدف مادرشوهرت ندارم، ولی واقعیت اینه که بچه‌هایی که شیر مادر میخورن سیستم ایمنی قوی‌تری دارن نسبت به بچه‌های شیرخشکی و خیلی کمتر مریض میشن. بچه‌ی من از شیش ماهگی کامل شیرخشکی شد، ولی اگر دوباره بچه‌دار بشم، به جای اینکه بخوام شیر کمکی به بچم بدم، خودمو تقویت میکنم که شیر مقوی‌تری داشته باشم و نیازهای بچمو رفع کنم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب