2777
2789
عنوان

خانوماخواهشااگه میتونیدکمکم کنید

137 بازدید | 11 پست

من آخرین پریودم 2مهربود....الان دوهفتس حس میکنم چیزی سمت چپ شکمم تکون میخوره ونبض داره.... دردقسمت چپ پایین شکم دارم.... یه چیزوول میخوره... بی بی چک زدم منفی بوده..... بنظرتون چه مشکلی دارم؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

نافمم قسمت چپش کشیده میشه دردداره

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یبوست ندارین؟

نه... بنظرت احتمال حاملگی نیس که؟

عزیزم درد ضربان دار مربوط به شریان های بدن میشه شما ران چپتون یا کولون نزولی و اطراف اون به هر دلیلی ...

راستی کمردرددارم وقسمت رانم شدیددردداره

راستی کمردرددارم وقسمت رانم شدیددردداره

عزیزم برحسب علایم و چیزای دیگه مث عادات روده ای کیفیت استول کیفیت درد و... میتونه بیماری های مختلف یا چیز عادی ای باشه ولی بارداری نیس

عزیزم برحسب علایم و چیزای دیگه مث عادات روده ای کیفیت استول کیفیت درد و... میتونه بیماری های مختلف ی ...

خداروشکر.... بچه کوچیک دارم

اگه بهتر نشدین حتما برید دکتر

حتما... مرسی ازراهنماییت عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز