2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزبزم میشه اینو برام تفسیر کنی  نیت حس فرد موردنظر

از راست به چپ چیدی یا چپ به راست؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم دقییییق یادم نیستا ولی تا اینجا ک فهمیدم ستاره اقبالت رو ب روشنیه،تو دلت آشوبه ترس و استرس زیادی تو وجودت هست ولی نگران نباش کارات اونجوری ک میخای پیش میره

Khodaya shokret ♥️
راست

اینهمه رو چیدی برای یک نییت؟ اشتباه چیدی گلم یک برگ باید میکشیدی.ولی در کل این اقا بهت علاقه منده ولی یه سری افراد دورش هستن که نمیدارن شما باهم خوب باشین و بهم برسین باید خیلی حواست به اونا باشه خبر خوشی تو راهه مثل یه جشن عروسی یا نامزدی یا تولد یه بچه.شایدم نامزدی خودت با این اقا فقط مواطب افراد دورو برت باش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اینهمه رو چیدی برای یک نییت؟ اشتباه چیدی گلم یک برگ باید میکشیدی.ولی در کل این اقا بهت علاقه منده ول ...

مرسییی❤

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم