2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعیت اینکه وقتی ساختار مولکولی مو نابود میشه هیچ راهی جز کوتاهی نیست هر کسی گفت هست تضمینی مطمئنی باش فقط ظاهرش خوب میشه در اصل همونه ک بوده

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
واقعیت اینکه وقتی ساختار مولکولی مو نابود میشه هیچ راهی جز کوتاهی نیست هر کسی گفت هست تضمینی مطمئنی ...

خب موهای من الان خیلی بلنده

موخوره ها اینجوری نیس که پایین باشه راحت بتونم کوتاه کنم

تا نصف موهام هم پر از موخوره هست یعنی موهام همشون هم اندازه نیستن اگه بخوام کوتاه کنم خیلی کوتاه میشه

چیکار کنم

خب موهای من الان خیلی بلنده موخوره ها اینجوری نیس که پایین باشه راحت بتونم کوتاه کنم تا نصف موهام ...

میدونم عزیزم سر خودمم اومده تا نزدیکای ب اس ن م بود مجبور شدم کوتاه کنم بهش رسیدم خداروشکر رشدش سریع تر شد تا پیشرفت بیشتر نکرده کوتاه کن بعدش شروع کن روغن تراپی و مکمل و شامپو بدون سولفات

نمی تونم کوتاه کنم اونا همه چیز منن😭

تا مجبور نشدی آلمانی پسرونه بزنیشون برو کوتاه کن‌.خود دانی. همه چیزت بودن بهشون میرسیدی خو😠