2777
2789

انرژی مثبتو اینا...

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی میزاشتم جز روابط خصوصی و قابلمه صورتی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

من پیج متفاوت دارم

ولی بعضی وقتا فکر میکنم مردم فقط دوس دارن زندگی شخصی آدمو ببینن

چون من دوست ندارم عکس خودم رو پست کنم کسی به محتوای پیج و عکسای دیگه توجهی نمیکنه  

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من پیج متفاوت دارم ولی بعضی وقتا فکر میکنم مردم فقط دوس دارن زندگی شخصی آدمو ببینن چون من دوست ندا ...

نمونش نی نی سایت تا عنوان میزنن عکس خودم و فلان کلی بازدید میخوره.ولی کافیه ی سوال علمی و..بپرسی ی نفرم کامنت نمیزاره

نمونش نی نی سایت تا عنوان میزنن عکس خودم و فلان کلی بازدید میخوره.ولی کافیه ی سوال علمی و..بپرسی ی ن ...

عکس معمولی ام باشه خوبه 

فقط کسی بگه عکس خودم 

بعدش بعضیا ناراحت میشن که چرا بلاگرا اینقد درآمد دارن

خب مخاطب دارن دیگه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اکر بخوای بلاگر به معنی واقعی باشی،باید کاری رو انتخاب کنی که سررشته داشته باشی و تولید محتوا کنی. ولی بلاگری در ایران فرق داره کلا. همین که کاسه بشقاب گل گلی داشته باشی،و تا فیها خالدون زندگیت رو بریزی کف اینستا میشی بلاگر. نود درصدشون همینن

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
عکس معمولی ام باشه خوبه  فقط کسی بگه عکس خودم  بعدش بعضیا ناراحت میشن که چرا بلاگرا اینق ...

دقیقا خوده این افراد با بازدیدا و لایک و کامنتاشون جیب اینارو پر میکنن بعد شاکی میشن ک چرا انقد درامد دارن.تهش انفالو میکنن ولی میگن گذری میریم پیجشون نگا میکنیم این ویوها حتی فالوشونم نکنی درامدشونو میبره بالا.الحق ک از ماست ک برماست