2777
2789
عنوان

خانم ها میاین

278 بازدید | 39 پست

اون آقایی که باهاش تو رابطه هستم و قراره ازدواج کنیم

ن روز دختر ن روز زن ن ولنتاین هیچ کاری نکرد. حتی نیومد منو ببینه. امروز حرف افتاد راجب رابطه من قبلاً میدونم دیوونگی کردم باهاش رابطه برقرار کردم. ولی من جایی گیر شدم گفتم فلان قدر کم دارم ینی کمکم کن. گف خدا بزرگه و به روی خودش نیاورد . امروز حرف رابطه افتاد که یعنی میخام. گفتم خدا بزرگه اوکی میشه. دیگ مثلا بهش برخورد . دیگ هیچی نگفت پیام دادم که چرا جواب نمیدی و اینا. یکمی بحث کردیم گفت یبار دیگ اینجوری رفتار کنی خودت میدونی. منم بهش گفتم این روزها کاری نکردی نیومدی . میدونم اوکی سرش شلوغ بوده. حرفی ک بهم زد این بود که تو چشم بینی و دنبال کادویی من دنبال کادو اینا نیستم. دلم چرکین شد. اصلا ی حالتی شدم. بهش گفتم از رفتارت خوشم نیومد .بنظرتون این آدم توی ازدواج هم بدتر میشه ؟ جدا شم ازش؟

ببخشید میپرسم لطفا راهنماییم کنین

اونم این حرفو زده از نظر خودم به دردم نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته باهمین؟

عجیبه مه توقع داری بهت کمک مالی کنه

حتی اگه اون بخواد تو نباید قبول کنی

مگه اینکه یه رابطه طولانی مدت باشه

و تو اکثر روابط مردی که رابطه جنسی نخواد ندیدم

عملا وجود نداره مگه اینکه مشکل جنسی داشته باشه

حالا چه ریپلای کنید ورتو پرت بگید چه نکنید این یه واقعیته

چند وقته باهمین؟عجیبه مه توقع داری بهت کمک مالی کنهحتی اگه اون بخواد تو نباید قبول کنیمگه اینکه یه ر ...

اره میدونم. منم خب دلیلی نداره بخام باهاش کاری بکنم درسته؟,

چند وقته باهمین؟عجیبه مه توقع داری بهت کمک مالی کنهحتی اگه اون بخواد تو نباید قبول کنیمگه اینکه یه ر ...

ما دیگ یکماه دیگ میخاستیم ازدواج کنیم. بهش گفتم حداقل ولنتاین نیومدی پنج دقیقه منو میدیدی

اره میدونم. منم خب دلیلی نداره بخام باهاش کاری بکنم درسته؟,

نمیدونم بستگی به خیلی چیزا داره

یکیش اینه که اون چجور ادمیه و دنبال چیه واقعا

و اینکه چندوقته باهمین

و خیلی چیزا که خودت بهتر میتونی بسنجی

اگه فکر میکنی ۱٪ هم قصدش ازدواج نیست نه نباید