2821
2789
عنوان

مادرشوهر😡😡🤧😔😩😫

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 26 پست
وای خدا خیلی نفهمیه ، آخه مال عروس به تو چه ، میخواستی تو این همه سال زندگیت نیخریدی

اخه چرا عین همونو میخرن

حداقل بالاترشو بخر

جالبیش اینجاست یه عیب رو وسایل ادم میزارن

بعد عین همونو میخرن،

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
کوفت بخورن من هر دفه که میریم خونه مادر شوهر کلی میوه میگبریمو کلی دست پر میریم ببین یه دونشو نمیاره ...

آخ گفتی آخ گفتی ،دست گذاشتی رو دلم ، دقیقا ،شوهر من خرمالو گرفته بود نیاورد تا ی هفته چشمم بهش بود ، بعد یخچال خودش ک پر میشه جلو خودم به شوهرم میگ همه چی گرون شده مجبور نیست آدم همه میوه ای بخره ک ،نهایت اینه نخوریم ، شوهرم میپزه ک خرید نکنه ،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخه چرا عین همونو میخرن حداقل بالاترشو بخر جالبیش اینجاست یه عیب رو وسایل ادم میزارن بعد عین همون ...

اره به من میگ این همه وسیله میخوای چیکار بعد از مالم میگ بیار منم بخورم

همشون ی گهن ،من لباس جدید از دستشون نمیپوشم تا ببینه میگ برام بخر

اره اینم این جوریه 

باید بخره از همون 

من که حلالش نمیکنم چون مدام درحال بدگویی از من

بسیار کینه ای کافیه یه بار پاتو‌کج بذاری حتی ناخواسته دیگه ولت‌نمیکنه 

متنفرم از آدم گدا صفت. تازه نامزد کردیم برای اولین بار رفتم خونه مادرشوهرم. با شوهرم بیرون رفتیم برا ...

ای خدا چی بگم ایکاش آدم با ازدواج وارد یجا میشد ک هیچکس نبود و خودش بود و عشقش

اره اینم این جوریه  باید بخره از همون  من که حلالش نمیکنم چون مدام درحال بدگویی از من ب ...

برا من چند وقت دکتر میرم برا بچه دار شدن ،کارش شده مثال افرادی ک نازا بودن طلاق گرفتن زدن یا نازا بودن جاری براشون یکی آورد نیزنه

برا من چند وقت دکتر میرم برا بچه دار شدن ،کارش شده مثال افرادی ک نازا بودن طلاق گرفتن زدن یا نازا بو ...

خاک برسرش برمنم شک کرده که بچه دارنمیشیم هی به شوهرم میگف نکوه وارید میرید بچه بکارید😑😑😑

ینی زبونش این قدر تلخ هرزکاهی میگم فقط خدا ذلیل ت کنه

مال منم همش حسود وسایلمه هر چیزییی ببینه میخاد. ازون طرف هم خودشون پولدارن شوی من سرباز بیپول. هی ات و اشغالاشو میاره رو سر من میذاره خونمون ک ببر تعمیر ببرن فلان فلان بخر و...  اخرسر گفتم ما مستاجریم خونمون کوچیکه جا نداریم برا چیزای خرابت. ماشین زیرپاته پول دارین ببرین تعمیر. حسود بدبخت

انقد بدبخته جاروشو شکسته بود، اومدع بود خونم ب زوووور ک بده مت جارو بکشم، چرا؟ چون گرفت کوبید جارومو زمین از همونجا ک مال خودش شکسته بشکنه منم به روش اوردم. رفته بود شال و روسری کرده بود تو جاروم!!!!!!!!!!!! چوب کباب؟!!!!! پیچ و مهره؟!!! انقدر ادم بدبخت حسود بخیل و بی چشم و روییه. 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز