مادرشوهر من پولش از پارو بالا میره اما آب از دستش نمیچکه ، الان خون خون منو داره میخوره ، دیگه حالم از خونه مادرشوهرش اومدن بهم میخوره
هربار میایم ی خرج رو دستمون میذاره ، شوهر منم ساده فکر می کنه مادر پیری داره و هرکاری از دستش برمیاد براش بکنه ، باغ سیب و گلابی و آلبالو و...داره تو لواسون، ی جعبه سیب از اون باغاش داده به ما ،شوهر منم گفت ک اره سیب ک دادی ما آبش گرفتیم خوردیم ، اینا انقد ک پول دارن مثل نخورده ها نگاه کردن ، هاااا آبشوووووو، شوهرم گفت آبمیوه گیری دیگه ، اونوقت مامان من ی جهاز کامل داد مادرشوهرم میگفت این همه وسیله برقی میخوای چیکار ،عوض تشکرش بود ، بعد تا ما گفتیم آب سیب گرفتیم دهنشون وا شده بود ما هم میخوایم ،ابمیوه گیری من قدیمیه مال خودتون بیارید هفته دیگ تازه تازه بگیرید ما هم بخوریم ،خلاصه شد این هفته من یادم بود برو خودم نیاوردم رفتیم وسط راه زنگ زد مادرشوهرم به شوهرم ک میای آبمیوه گیری بردار بیار برامون ،😡شوهرم میگی انکار ک ننش نداره فقیره اشک تو چشمش جمع شد اولین وسیله برقی فروشی زد کنار گفت برم بخرم براش بعد دید دو میلیون به بالا نخرید ،منو میگی از درون داشتم میسوختم فقط گفتم چه عجله ای حالا هفته بعد میارین منم یادم رفت دیگ دو میلیون پول دادن نداره ک ، گفت برا تولدش میخرم ,تا رسیدیم خواهرم اومده بود مثل نخورده ها نیاورده این ما منتظر آب سیب بودیم😕😕🥺
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کاش با این لحن حرف نزنی راجع بهشون بچه ها ماماناشونو دوس دارن هرچیم اشتباه داشته باشن پس فرد ...
آخه نمیدونی داستان هرهفته ما شده این ک مادرش از ما بابت ی چیزی بکنه ، حالا این هفته این ، هفته پیش باز ی چی دیگ بود ، هر بار بریم پول میگیره ازمون من باید از خواسته هام برنم