2821
2789
عنوان

مادرشوهر😡😡🤧😔😩😫

576 بازدید | 26 پست

مادرشوهر من پولش از پارو بالا می‌ره اما آب از دستش نمیچکه ، الان خون خون منو داره میخوره ، دیگه حالم از خونه مادرشوهرش اومدن بهم میخوره 

هربار میایم ی خرج رو دستمون می‌ذاره ، شوهر منم ساده فکر می کنه مادر پیری داره و هرکاری از دستش برمیاد براش بکنه ، باغ سیب و گلابی و آلبالو و...داره تو لواسون، ی جعبه سیب از اون باغاش داده به ما ،شوهر منم گفت ک اره سیب ک دادی ما آبش گرفتیم خوردیم ، اینا انقد ک پول دارن مثل نخورده ها نگاه کردن ، هاااا آبشوووووو، شوهرم گفت آبمیوه گیری دیگه ، اونوقت مامان من ی جهاز کامل داد مادرشوهرم می‌گفت این همه وسیله برقی میخوای چیکار ،عوض تشکرش بود ، بعد تا ما گفتیم آب سیب گرفتیم دهنشون وا شده بود ما هم میخوایم ،ابمیوه گیری من قدیمیه مال خودتون بیارید هفته دیگ تازه تازه بگیرید ما هم بخوریم ،خلاصه شد این هفته من یادم بود برو خودم نیاوردم رفتیم وسط راه زنگ زد مادرشوهرم به شوهرم ک میای آبمیوه گیری بردار بیار برامون ،😡شوهرم میگی انکار ک ننش نداره فقیره اشک تو چشمش جمع شد اولین وسیله برقی فروشی زد کنار گفت برم بخرم براش بعد دید دو میلیون به بالا نخرید ،منو میگی از درون داشتم میسوختم فقط گفتم چه عجله ای حالا هفته بعد میارین منم یادم رفت دیگ دو میلیون پول دادن نداره ک ، گفت برا تولدش میخرم ,تا رسیدیم خواهرم اومده بود مثل نخورده ها نیاورده این ما منتظر آب سیب بودیم😕😕🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جهیزیه بردی استفاده کنی ایشون باید تشکر کنه ازتون؟

حالا ی پسری دستش ب دهنش میرسه برا مادرش چیز بخره. دلتو وسیع کن جانم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
 کاش با این لحن حرف نزنی راجع بهشون بچه ها ماماناشونو دوس دارن هرچیم اشتباه داشته باشن پس فرد ...

آخه نمیدونی داستان هرهفته ما شده این ک مادرش از ما بابت ی چیزی بکنه ، حالا این هفته این ، هفته پیش باز ی چی دیگ بود ، هر بار بریم پول میگیره ازمون من باید از خواسته هام برنم

مادرشوهرمن حسوده خیلییییییی

خدانکنه چیزی بخری باید عینشو بخره

وای ک لجم درمیاد

دخترشم مثل خودش

اینقدر بدم میاد

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
آخه نمیدونی داستان هرهفته ما شده این ک مادرش از ما بابت ی چیزی بکنه ، حالا این هفته این ، هفته پیش ب ...

خب اگه مشکل هم دارین با همسرت قشنگ صحبت کن ولی اینطوری بدگویی نکن

هرچند ک بازم میگم مدارا کن صبور باش اینچیزا کسی رو نکشته

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مادرشوهرمن حسوده خیلییییییی خدانکنه چیزی بخری باید عینشو بخره وای ک لجم درمیاد دخترشم مثل خودش ا ...

وای خدا خیلی نفهمیه ، آخه مال عروس به تو چه ، میخواستی تو این همه سال زندگیت نیخریدی

برمنو‌بگو به شوهرم مدام‌میگه خواهرت پول جمع میگنه بچه شو پارچه می بنده و پوشک‌نمیخره 

ولخرجی نکنید

فک میکنه من چقدر خرج میکتم

درامدشوهرم‌پایین فک میکنه‌من ولخرجی میکنم

داره از الان مقدمه چینی میگنه که شماهم‌بچه تون‌به دنیا اومد پوشک نخر و پارچه ببند😑😑😑

شوهرتو بلند میکردی میگفتی این میره میگره صداشم اذیتشون نمیکرد وسیلتم نمیاوردی.اما حالا دیگه شوهرت می ...

نه بهش گفتم میخوای دو‌تومن بری بخری ک چی مامان تو میگ برام بیاین بگیرید خودش ک واینمیسته بگیره ، داستان اینه اینا از ما پول بکنن. باباش دید نیاوردیم گفت هوس کباب کردم گوشت بخرید برام کباب کنید

برمنو‌بگو به شوهرم مدام‌میگه خواهرت پول جمع میگنه بچه شو پارچه می بنده و پوشک‌نمیخره  ولخرجی ن ...

همشون ی گهن ،من لباس جدید از دستشون نمیپوشم تا ببینه میگ برام بخر

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز