2777
2789
عنوان

هرکی الان با شوهرش قهره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینقدر داداششون رو میخان پس زن نمیگرفتن واسش دختر مردمم بدبخت نمیکردن

همینو بگو بخدا تاروزی تو خونه ننش بود بچه هاشون همچین ازش میترسیدن بس ک عین سگ باهاشون رفتار میکرد همش بیرون بود اصلا جمع نمیشد. اینا رو اوم حساب نمیکرد میگفت گورشون گم کنن چیه هرشب اینجا پلاسن

خدا لعنتش کنه... خانوادت کاری نمیکنن؟؟ 

خانوادم بار اول ک متوجه شدن پشتمو گرفتن گفتن طلاقت رو میگیریم رفتم خونه داداشم واسطه فرستاد قبول نکردم خودش آمد اونقدر وراجی کرد جلو داداشم از ترس اینک داداشم باش دعوا نکنه گفتم باشه بات میام بعدش هم گولم زد خونه آیی ک ب نامم بود ب بهانه وام بانک از م گرفت الآنم روم نمیشه دیگ دوباره برگردم خونمون خانوادم مخالف ازدواجم بودن

وزن ۸۵قد ۱۷۰ هدف ۷۰
خانوادم بار اول ک متوجه شدن پشتمو گرفتن گفتن طلاقت رو میگیریم رفتم خونه داداشم واسطه فرستاد قبول نکر ...

بر گرد عزیزم ولی به این اشغال رو نده باهات این کارو بکنه

بر گرد عزیزم ولی به این اشغال رو نده باهات این کارو بکنه

سر زندگیم هستم اما بار آخر ک زدم ب حدی جری شدم از دستش ک لباسامو تو تنم پاره کرد ک جلومو بگیره هزاره از خونه بیرون برم بهش هم گفتم اگر  یبار دیگ دستت روم بلند بشه شده از پنجره بپرم دیگ تو خونت نمی‌مونم باعث عابروی نداشتت میشم

وزن ۸۵قد ۱۷۰ هدف ۷۰

تازه با نهایت پررویی انتظار داره شاد باشم وضعیت شاد بزارم عکسشو بزارم پروفایل 

همین عصر بام بحث می‌کنه سر اینک چرا وضعیت غمگین میزاری میدونم زندگیت با من ب گوه کشیده همه چیتو باختی رو من اینقدر دیگ ب روم نیار بدبختی توباید وضعیت شاد بزاری پروفایل عکس منو بزاری 

گفتم من مثل تو دروغگو نیستم قهر کرده میگ قلبم درد می‌کنه حرصم دادی

وزن ۸۵قد ۱۷۰ هدف ۷۰
تازه با نهایت پررویی انتظار داره شاد باشم وضعیت شاد بزارم عکسشو بزارم پروفایل  همین عصر بام بح ...

اره همشون قلبشون درد میکنه ن اینکه ما از سنگیم واصلا قلب نداریم😒