2777
2789
عنوان

حس بویایی

332 بازدید | 21 پست

بچه ها من الان ده روز تو قرنطینه خانگیم به جز اینکه حس چشایی و بویاییم از دست دادم علامت دیگه ای ندارم و فرض و بر کرونا گذاشتم و خودم قرنطینه کردم حالا تا چه مدت دیگه قرنطینه بمونم اصلا بویایی و چشاییم انگار نمیخواد برگرده کلافه شدم اصلا نه میفهمم چی میخورم نه مزه ها رو تشخيص میدم. کسی اینجوری شده چیکار کردید؟ 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست بده 

رفتم ازم نگرفتن گفتن اگه مشکل تنفسی پیزدا کردی بعد 

قطعا کرونا داری چون بویاییت رفته.

۱۴ روز بیماری فعاله تا دو تا سه هفته بعد از این ۱۴ روز هم هنوز نافل هستی متاسفانه.

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

یه هفته دیگه هم بمون

واسه بازگشت بویایی

قرص امکا سه

قطره ویتامین آ در بینی

ویتامین دی

و تحریک بویایی با بوهای تند مثل قهوه لیمو و. ...

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  
من روز سوم کرونا بویاییم رفت یک ماه طول کشید تا خوب شدم  چشاییم ولی زودتر برگشت

چه چیزایی خوردید؟ علامت دیگه ای هم داشتید

یه هفته دیگه هم بمون واسه بازگشت بویایی قرص امکا سه قطره ویتامین آ در بینی ویتامین دی و تح ...

همه چیز امتحان کردم حتی بوی دود متوجه نمیشم

چه چیزایی خوردید؟ علامت دیگه ای هم داشتید

بدن درد 

تب و لرز

گلودرد

سرفه

روزهای اخر تنگی نفس هم داشتم

من غذا زیاد نمیتونستم بخورم کلا احساس سیری داشتم ولی سوپ و گیلاس زیاد خوردم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
قطعا کرونا داری چون بویاییت رفته. ۱۴ روز بیماری فعاله تا دو تا سه هفته بعد از این ۱۴ روز هم هنوز نا ...

ای خدا اخه با این همه رعایت کردن الان ده روزه کلافه شدم خانوادمم هرکدوم یه جا

بدن درد  تب و لرز گلودرد سرفه روزهای اخر تنگی نفس هم داشتم من غذا زیاد نمیتونستم بخورم کلا ...

نه من این علایم ندارم فقط بویایی و چشاییم از دست دادم