2777
2789
عنوان

حس بویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 21 پست
منم تقریبا۴ماهه ندارم وامونده ول کن نیس😭

من فکر بودم بعد از 14 روز میتونم بچمو ببینم😔

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترتازمانيكه مشكل تنفسي نداشتي دكترنرو دارونداره فقط تاميتوني مايعات مصرف كن قرص جوشان ويتامين سي ودمنوش آويشن وپونه وغذاهاي مقوي بخوروسرديجات اصلانخور

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم
استارترتازمانيكه مشكل تنفسي نداشتي دكترنرو دارونداره فقط تاميتوني مايعات مصرف كن قرص جوشان ويتامين س ...

عزیزم دکترام پذیرش نمیکنن تا رو به موت نباشی حتی تستم نگرفتن. والا همه چیزم میخورم اخه مریض نیستم نتونم بخورم فقط مزه ها رو نمیفهمم 

تایه ماه مراقب بقیه باش ناقلی ولی بویایی وچشایی نمیادفعلامنکه مردم دیگه😡

مگه نمیگن 14 روز قرنطینه کافیه؟