2777
2789

من ۲۴سالمه بعد همیشه تنها بودم و کلا کسی ک مث خودم فک کنه ندیده بودم تا اینک پارسال با یکی اشنا شدم ک دقیقا همونی ک میخاستم بود ولی نمیدونم چرا خدا کمکمون نمیکنه😭😭😭😭😭😭😭

قصدمون جدیه و دیگ مث نامزدیم نه دوس

ولی خب هنوز خاستگاری اینا نیومده و بیکاره و سابقه کارم داره و رشتشم مهندسی نفته ولی الان یکساله ک بیکاره ب هر دری ک میزنه نمیشه

ی بار گفتن طلسمه قلیاب استفاده کردیم و بازم نشد

الان چن روزه عصبی شده و دپرسه دائم بحث داریم

تو این یکسال خیلی هواشو داشتم خیلی مراعات کردم مث خیلی از دخترای دگ توقعات انچنانی نداشتم

حتی چن روز پیش اتفاقی اینستای دوسال پیشش و پیاماش ب نفرقبلی رو دیدم ک مال قبل از اومدن من ب زندگیش بود

بجای ک من قاطی کنم اون ناراحت بود

از همون موقع هم بحثامون بیشتر شده میگ تو شک داری دوسم نداری و اون واسه قبله

ولی کلا عصبی شده حساس شده 

میگ مرد نیسی بفهمی بیکاری چ عذابیه بی پولی چ عذابیه

منم درکش میکردم همیشه حتی خودم رفتم سرکار خیلی جاها کمکش کردم ولی دگ داره زیادی حال جفتمونو بد میکنه با ناامیدی و غمگینیش

نمیدونم چیکار کنم دگ کاری کرده هی تو خودمم اعصابم بهم ریختس

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا توصیه میکنم اصلا سمت دعا طلسم اینا نرووو زندگیت بدتر میشه باور کن

دوما طبیعیه حق داره این مشکل تموم جوون های الانه...

سوما وقتی اینقد شرایط روحی و فکریش درگیره سر ب سرش نزاره بحثی میشه ادامه نده کش نده تا میتونی نزار بحث بشه 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا