2777
2789
عنوان

متاهل ها راهنمایی کنن

97 بازدید | 10 پست

یکسال و چند روزه با ی نفر در رابطم که قصدمون جدیه و دیگ مث نامزدیم نه دوس

ولی خب هنوز خاستگاری اینا نیومده و بیکاره و سابقه کارم داره و رشتشم مهندسی نفته ولی الان یکساله ک بیکاره ب هر دری ک میزنه نمیشه

ی بار گفتن طلسمه قلیاب استفاده کردیم و بازم نشد

الان چن روزه عصبی شده و دپرسه دائم بحث داریم

تو این یکسال خیلی هواشو داشتم خیلی مراعات کردم مث خیلی از دخترای دگ توقعات انچنانی نداشتم

حتی چن روز پیش اتفاقی اینستای دوسال پیشش و پیاماش ب نفرقبلی رو دیدم ک مال قبل از اومدن من ب زندگیش بود

بجای ک من قاطی کنم اون ناراحت بود

از همون موقع هم بحثامون بیشتر شده میگ تو شک داری دوسم نداری و اون واسه قبله

ولی کلا عصبی شده حساس شده 

میگ مرد نیسی بفهمی بیکاری چ عذابیه بی پولی چ عذابیه

منم درکش میکردم همیشه حتی خودم رفتم سرکار خیلی جاها کمکش کردم ولی دگ داره زیادی حال جفتمونو بد میکنه با ناامیدی و غمگینیش

نمیدونم چیکار کنم دگ کاری کرده هی تو خودمم اعصابم بهم ریختس

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به نظر من مثل خیلی ها که با خاطر عشق و علاقه ازدواج کردن بدون توجه به موقعیت طرفشون...ازدواج نکن...زندگی زیر یه سقف زمین تا آسمون با دوران دوستی فرق داره تازه اول سختی و مشکلاته ...با کسی ازدواج کن که پشتت گرم و قرص باشه....اونم تو این مملکت ...تا بعد پشیمون نشی....

عزیزم به نظر من مثل خیلی ها که با خاطر عشق و علاقه ازدواج کردن بدون توجه به موقعیت طرفشون...ازدواج ن ...

همه چیمون باهم میخونه 

خودمم شاغلم

فقط مشکل اینه کار نداره خونواده پولداریم نداره

اگ بخاطر کار و پول ولش کنم پس علاقم چی معرفتم چی

بعد با یکی ازدواج کنم ک فقط پول داره و منو نمیفهمه😔

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤
همه چیمون باهم میخونه  خودمم شاغلم فقط مشکل اینه کار نداره خونواده پولداریم نداره اگ بخاطر ک ...

نمیدونم چی بگم گلم...ولی انقد چیزها دیدم دورو برم.....زندگی خیلی سخت تر از این حرفاست ...اگه دوسش داری خب بهش گیر نده....چرا گذشته شو یادآوری میکنی؟؟؟با این حال و اوضاع که داره کار نداره ...حالا تو گذشته شو هم میاری وسط...