2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته حالا این که شماره رو بلاک کنین تا بقیه شماره ها

وقتی پیام نداده

چه کاریه!!

خودتم مشکوکی

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...

بلاک کار اشتباهیه وقتی تو بلاک کنی متوجه میشه و با شماره دیگه میاد یا سراغت یا راحت تر هم هک  می‌کنه 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
مومو تورو با اطلاعاتی که از گوشیت هک کرده تهدید می کنه به خودکشی

چه اطلاعاتی والا من که هیچی ندارم تو گوشی منو چجوری میخواد تهدید کنه🤔

اومدم آرزو ڪنم خدا ڱفت ٺو یڪے دیگہ خفہ شو ٺو خودٺ آرزوے خیلیایے😎

اگه راست میگی

همین چتی که گذاشتی و اسم مو مو رو پاک کن از مخاطبات تاشماره ش بالا بیفته و دوباره اسکرین بگیر

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
چه اطلاعاتی والا من که هیچی ندارم تو گوشی منو چجوری میخواد تهدید کنه🤔

خب شما ندادی اما خیلیا ممکنه یه عکس بی حجاب یا فیلم خانوادگی داشته باشن....که می تونه فتوشاپشون کنه درضمن ممکنه چتای مخفی داشته باشن...شماره هارم که داره...طرفو به چخ میده

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

بیشتر سراغ دانش آموزا اومدن . و ایجاد مزاحمت و باعث نگرانی خانواده ها شدن . پلیس فتا هم مشغول بررسی این افراده 

کلا پیام داد از طریق وات سین تزیین و همونجا بلاک کنین و گزارش بزنین🙂

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙