2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 71 پست

واسه روضه هم خودت بهش زنگ میزدی میگفتی.اطلاع داشت حاضر میشد اگه دوست داشت میومد نداشت دیگه مامانتو و خاهرت لزوم نداشت برن دنبالش.خودتونم حرص ندین.ب مامانت بگو مامان اینا با هم خوش باشن میخام چیکار ک منو بخان.اون جلسه ای هم ک گفتم فقط داداشت باشه.مامان باباتو دخالت نده چون شاید داداشت با این اخلاقی ک گفتی توداری کنه نخاد جلو اونا بگه.بین خودتون دوتا حرفاتون بمونه.ب پدرمادرا چیزی نگین کلا حرص میخورن گناه دارن

ببین دقیقا داشتم مینوشتم که داداشت از سرکار میاد اول میره خونه مامانت یا میره خونش🙂 باور کن ایراد ...

اره میدونم داداشم یا سکوت میکنه یا طرف مارو میگیره

مامانم هم از حرفاش ناراحت نمیشه میگه اینم دخترمه

اینایی که میگی رو مامانم همون شب بهشون گفته

ولی بنظرتون من باید این فاصله رو بشکنم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره میدونم داداشم یا سکوت میکنه یا طرف مارو میگیره مامانم هم از حرفاش ناراحت نمیشه میگه اینم دخترمه ...

فاصله رو نه.نمیگم اینارو بگی ک رابطتون خوب بشه.میخام‌چون بلاخره شما بزرگتری بهشون یاد بدی اشتباهه دعوا بخاطر خانواده ها.شاید داداشت نابلده.بهش اونایی ک گفتم رو بگو.داداشتم قسم بده ک ب زنش نگه.اینکه خاهرت دیده اونا دعواشون شده و مامانتم رفته پرسیده چی شده خیلی اشتباهه اونا تو ی ساختمونن اگه خدایی نکرده دعوایی کنن ک صداشون بره پایین خوب اره برن پادرمیونی.ولی وقتی صداشون بلند نبوده یعنی دوست ندارن کسی بفهمه پس نباید مامانت بره چون عروستون ب دیده دخالت نگاه میکنه نمیتونه بفهمه ک مامانت استرس داشته.ببین خانومی من خودم پیش مادرشوهرمم بخاطر این ی چیزایی رو با جزییات دارم میگم.ببخشید طولانیه همش

اتفاقا میخام ب داداشت بگی ک تو سعی نکن که رابطه مارو خوب کنی اصلا کاری نداشته باش.بگو تو مردی ممکنه حرفات برای ی زن جور دیگه معنی بده.بگو تو همه خانواده ها این مشکل هست و گذر زمان درستش میکنه.فقط اگه حرفی شد تو بیخیالی طی کن.اگرم با خانواده زنت مشکل داری بگو من راهنماییت کنم.چون بخایین ب بزرگتر و خانواده هم حساس بشین و توهین کنین دوتایی افسرده میشین و بدبین.شاید ب روی هم نیارین اما تاثیراتشو تو زندگیتون با ی دعوا یا با حرف و کینه نشون میده.بگو زنوگیتو قشنگ کن ب فکر زنت باش ب تفریحش فک کن درست میشه...مامانه آراد حرفام از تجربست.بخدا قصد طرفداری از عروستونو ندارم

[QUOTE=159920139]اتفاقا میخام ب داداشت بگی ک تو سعی نکن که رابطه مارو خوب کنی اصلا کاری نداشته باش.بگو تو مردی ممکنه ...[/QUOTE

میدونم عزیزم 

منم به سن عروسمون بودم که ازدواج کردم

ولی شوهر من همیشه پشت من بود

منم دوس ندارم عروسمون اذیت بشه

ولی من نمیتونم اخلاق اونو درست کنم 

فقط میتونستم با فاصله تنش رو کم کنم

حتی یک باره‌م جواب حرفاشو ندادم 

چون نخواستم داداشم اذیت بشه

خودش ول کن نیست

مامانش برداشته به من میگه ببخشید دخترمون زبونش تنده ولی چیزی تو دلش نیست

اینجوری دخترشون رو تشویق میکنن به جای اینکه به دخترش بگه درست رفتار کن

پایین خونه مامانم پارکینگ بود و مامانم اینا بالا زندگی میکردن آنقدر گفت ساختمون بالا رو میخوام تا ا ...

نمیخاد باهاش مچ باشی.ی رابطه با احترام و دوستانه.نه صمیمی.درمورد اینکه داداشت ب مامانت میگه نمیزاره من بیام پایین.چرا داداشت اینو ب مامانت میگه؟اشتباهه.تو خودت دوست داری همسرت پشت سرت ب خانوادش ایرادتو بگه؟؟برادرت احتمالا ی دونه پسره؟و حتما وابسته ب خانوادش..اینم ی چیزیه ک گفتم باعث حسادته زنداداشته...اونم زنه و این حسه وابستگی رو دوست نداره.ب هرحال اگه دغدغت زندگیه برادرته باهاش درمیون بزار.نه ب نیت درست کردن رابطت با زنش.ب نیت اینکه بفهمی اگه اشتباه و خامی از برادرته تو درستش کنی.مطمعنم اگه درست عمل کنی خدا برات بهترینارو میخاد

اتفاقا میخام ب داداشت بگی ک تو سعی نکن که رابطه مارو خوب کنی اصلا کاری نداشته باش.بگو تو مردی ممکنه ...

میدونم عزیزم 

منم به سن عروسمون بودم که ازدواج کردم

ولی شوهر من همیشه پشت من بود

منم دوس ندارم عروسمون اذیت بشه

ولی من نمیتونم اخلاق اونو درست کنم 

فقط میتونستم با فاصله تنش رو کم کنم

حتی یک باره‌م جواب حرفاشو ندادم 

چون نخواستم داداشم اذیت بشه

خودش ول کن نیست

مامانش برداشته به من میگه ببخشید دخترمون زبونش تنده ولی چیزی تو دلش نیست

اینجوری دخترشون رو تشویق میکنن به جای اینکه به دخترش بگه درست رفتار کن

[QUOTE=159920139]اتفاقا میخام ب داداشت بگی ک تو سعی نکن که رابطه مارو خوب کنی اصلا کاری نداشته باش.ب ...

تربیت خانوادها فرق میکنه.شما هم اگه بخای نمیتونی مثل اون رفتار کنی...همین ک زندگیه برادرت برات مهمه یعنی خانوم موجه ای هستی.ب هرحال اول زندگیه بعضیا بی تجربگی خیلی اذیتشون میکنه.اونا هم ب نیت خیر باهم ازدواج کردن.خامن گناه دارن 

من خودم ی عروسم 

ی داداش دارم بهش زن دادیم چادری اهل مسجد نماز اما پدرسوخته تر از خودش خودشه 

تو روت میگه میخنده پشتت پیش داداش بدگویی میکنه بالا خونه بابا ایقدر بدگویی کرده که مارو پدر مادرمو از چش داداشم انداخته اهل داعا جادو جنبله دختر همسایه بود گول چادری بودنشو خوردیم کاری کرده که داداشم رنگ پایینو نمیبینه مادرمو چشش بدرده که پسرشو ببینه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
زن داداشم دقیقا اینجوری بود دیگه این اخریا به خانوادشم این حس سرایت کرده بود. کامل شستمش و پهنش کردم ...

ایولا دمتون گرررم💪

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش