2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 71 پست
داداشم کلا ادم کمرو و کم حرفیه اگ سه روزم خونه بابام باشه شاید ده جمله باهم حرف بزنیم خیلی هم محبت ...

ببین عزیزم اولا ک خودتو درگیر نکن.زمان درستش میکنه.اما تجربه من میگه ایراد تو زندگیه خودشونه.با داداشت حرف بزن.بگو مشکلتو ب من بگو.خانومت از زندگیش راضی نیست که باهم دعواتون میشه.ببین دارم نظرمو میگم...شاید از اینکه خونه مامانت ایناست بهونه میگیره،یا داداشت با خانوادش خوب نیس،یا کلا دوست نداره باهاش مچ باشین،ی رابطه دوری و دوستی رو میپسنده.همه اینایی ک گفتم رو ب داداشت بگو.بگو با زنت خوب باش اهمیت نده ب رابطه منو اون.من مطمعنم ایراد از اخلاق تو نیست.با شوهرش ی کل کلی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاهلم بچه ندارم هنوز

خواهرم رفته بود زایمان میگفت یه زنه بود دکترش همش دعواش میکرد میگفت تو گوشت نخوردی اصلا نمیشه بخیت کرد پاره میشه دوباره

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊
خواهرم رفته بود زایمان میگفت یه زنه بود دکترش همش دعواش میکرد میگفت تو گوشت نخوردی اصلا نمیشه بخیت ک ...

منم گیاهخوار بودم حامله شدم ولی مجبور بودم گوشت بخورم..اصلا گوشت لب نمیزدم.چی میشد گاهی جگر خام میخوردم

خواهرم رفته بود زایمان میگفت یه زنه بود دکترش همش دعواش میکرد میگفت تو گوشت نخوردی اصلا نمیشه بخیت ک ...

شاید به پلاکت های خون خواهرتون ربط داشته . 

نمیدونم والا من زایمان که نداشتم ولی تو چند تا عمل جراحی دیگه برام مشکلی ایجاد نشد 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

منم گیاهخوار بودم حامله شدم ولی مجبور بودم گوشت بخورم..اصلا گوشت لب نمیزدم.چی میشد گاهی جگر خام میخو ...

آره دکتره میگفت گوشت نخوردی اینجوری شدی

ببین عزیزم اولا ک خودتو درگیر نکن.زمان درستش میکنه.اما تجربه من میگه ایراد تو زندگیه خودشونه.با دادا ...

پایین خونه مامانم پارکینگ بود و مامانم اینا بالا زندگی میکردن

آنقدر گفت ساختمون بالا رو میخوام تا اینکه بابام پارکینگ رو ساخت اومد پایین و اونا رفتن بالا

داداشم به مامانم گفته از سر کار میام تو حیاط منتظرمه تا ببردم بالا حتی نمیزاره بیام پیشتون 

در صورتی که مامانم هیچ دخالتی تو زندگیشون نداره 

خیلی هم خودشو مامانم با هم صمیمی هستن 

احساس میکنم در گیر حرف دوستاش و فامیلاشه

چون تو خانواده‌شون این چیزا زیاده مثلا مامانش هشت سال با مادر شوهرش قطع رابطه بود و با خواهر شوهراش

الان به من بگو چیکار کنم

باهاش خوب باشم به خاطر مامان بابام که خیلی بازم خیلی سخته برام و میدونم تنش های زیادی پیش میاد یا این فاصله رو رعایت کنم

شاید به پلاکت های خون خواهرتون ربط داشته .  نمیدونم والا من زایمان که نداشتم ولی تو چند تا عمل ...

خواهرم نبود که اونم داشت زایمان میکرد نمیدونم شاید شکم فرق داشته باشه

خواهرم نبود که اونم داشت زایمان میکرد نمیدونم شاید شکم فرق داشته باشه

اها الان درست خوندم . 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

مامانم بهش گفته بود شب بیا پایین کلا همش پایینه پیش مامانم خودمم دوس دارم به خاطر مامان و بابام و ...

خب زیاد باهاش صمیمی نشو ولی احترام بزارید بهم مثلا واسه روضه بهش خودت می گفتی اینطوری کدورت پیش میاد شاید دلش بشکنه داداشتم اذیت میشه بازم خودت بهتر اخلاقش میدونی 

خخخخخخخ حالا چرا اسم کاربریتو گذاشتی جوجه تیغی تو گیاه خواری باید میذاشتی کلم بروکلی

😐😒

پایین خونه مامانم پارکینگ بود و مامانم اینا بالا زندگی میکردن آنقدر گفت ساختمون بالا رو میخوام تا ا ...

ببین دقیقا داشتم مینوشتم که داداشت از سرکار میاد اول میره خونه مامانت یا میره خونش🙂

باور کن ایراد از زندگیه خودشونه.اینکه میگی با مامانت خوبه دو حالت داره.یا مامانت خیلی باهاش خوبه اونم نمیتونه باهاش بد باشه،یااا مامانت جلو تو اینجوری میگه ک تو بیشتر ازش بدت نیاد.

ببین با داداشت بشین قشنگ حرف بزن.از زنش بد نگو ک زبونش تنده و فلان .چون زنو شوهرهرن و خداپسندانه نیس.بگو با خانواده زنت باب طبع زنت رفتار میکنی؟یا زنت ایراد میگیره از رفتاره تو با ما؟بگو اگه زنت میگه هفته ای ی بار بریم شام پایین گوش کن ب زندگیت بچسب.

من حس میکنم عروستون ی کم حسادت داره ب همتون.برادرتم سیاستش کمه و شاید موقع دعوا طرف شمارو میگیره.تو تجربه داری بهش یاد بده.بگو بحث سر خانواده ها حیفه عمرتونه.اگه اون اسم مارو آورد تو دعوا تو طرف مارو نگیر سکوت کن.

مامان آراد جان بخدا باهم اینا خوش باشن خیال شما هم راحته.اینایی گفتم شاید بخاطر ناراحتی ک ازش داری دلت نکشه بگی ولی انشالله خیرشو تو زندگی خودت میبینی.اونا جوونن هم زن داداشت هم داداشت معلومه خامن

پایین خونه مامانم پارکینگ بود و مامانم اینا بالا زندگی میکردن آنقدر گفت ساختمون بالا رو میخوام تا ا ...

عزیزم فاصله رو همچنان حفظ کن ولی طوری ک تیکه و بی احترامی نباشه اون جریان ک تو حیاط وایمیسته رو هم اگه حساسبت نشون ندید خود بخود حل میشه مطمئن باش ،اگه با مامانت رابطه ش خوبه و مامانت مشکلی نداره سخت نگیر ب مرور درست میشه