2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 71 پست
خام گیاه خوار نیستم.😳😅 صرفا گیاهخوارم (حتی وگان هم نیستم) . نه عزیزم سخت نیست اصلااا البته من حدا ...

خیلیم عالی...اخه شنیدم اثرات منفی هم زیاد داره مث معده درد،لکه های پوستی و ...

آفرین به ارادت😍😍😍

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معلومه که آنقدر از من در گوشه داداشم گفته تا داداشم از کوره در رفته و باهاش دعواش شده حالا مامانم م ...

شاید ی مشکلی این وسطه ک تو ازش بی خبری.وگرنه آدم عاقل دربرابر محبت واکنش بد نشون نمیده.در خانوم بودن شما شکی نیس ولی نمیشه ی طرفه قضاوت کرد.داداشت شاید ی کارایی میکنه ک زنش حساس شده یا از چیزی ناراحته.یا شاید داداشت به خانواده زنش بی احترامی یا بی محلی میکنه و  خانومش میخاد اینجوری تلافی کنه.چون معلومه تو دلش ی چیزی هست.خلاصه ی چیزی هست این وسط.

عزیزم باهاش خوب باش گناه داره شاید بچه بوده ی رفتاری کرده ولی بی محلی خیلی آدم و اذیت میکنه حالا روضه دعوتش میکردی بخاطر امام حسین، چندبار ک باهاش خوب رفتار کنی خودش میفهمه اینطوری زندکیشون تلخ میشه

شاید ی مشکلی این وسطه ک تو ازش بی خبری.وگرنه آدم عاقل دربرابر محبت واکنش بد نشون نمیده.در خانوم بودن ...

داداشم کلا ادم کمرو و کم حرفیه

اگ سه روزم خونه بابام باشه شاید ده جمله باهم حرف بزنیم

خیلی هم محبتشو بروز نمیده

اونم با شوهر من در حد سلامه

ولی من میدونم این اخلاق داداشم و هروقت بهش نیاز داشته باشم پشتمه

ولی زنشو نمیفهمم چشه

یبار تنها داداست رو دعوت کن و همینایی که توضیح دادی اینجا واسش تعریف کن.بگو چون زنت زبونش تنده منم سعی میکنم باهاش هم کلام نشم تا دلخوری پیش نیاد.و هیچ پدرکشتگی هم باهاش ندارم.

به قول گلپا:وقتی این ربنا را میخوانند میتونی این رو معنی کنید برای من؟ ما فردوسی داریم فردوسی جلوی عربی خواندن ما رو گرفت. مصر با اون عظمتش زبانش عربی شد. ما دنبال این هستیم که زبانمان را عربی کنیم؟ خوب آقا ما این همه ردیف های موسیقی داریم!اسم خیابون حافظ رو تو شیراز به شجریان تغییر دادندملت خوشحال هستند!😐😐😐

امان امان امان از دست این زنداداشا

خدا نسلشونو منقرض کنه🙏🙏🙏

خودمم زنداداش هستم🤗 ولی از نوع خوبش

خدا نسل زنداداش بد که باعث فتنه و جدایی خواهر و برادر و پسر و پدر و مادر میشه منقرض کنه بحق این روز عزیز

عزیزم باهاش خوب باش گناه داره شاید بچه بوده ی رفتاری کرده ولی بی محلی خیلی آدم و اذیت میکنه حالا روض ...

مامانم بهش گفته بود شب بیا پایین

کلا همش پایینه پیش مامانم

خودمم دوس دارم به خاطر مامان و بابام و داداشم باهاش خوب باشم 

ولی اصلا دلم باهاش صاف نیست

تو دوران عقد همش وضعیت چرت و پرت میزاشت برا من شده بود جک فامیل 

اگرم برم سمتش باید هر روز بگم اینو گفت اونو گفت هم خودم و هم بقیه در عذابن

نمیدونم چرا مامانم اینا قبول نمیکنن اینجوری آرامش بیشتری هست

خیلیم عالی...اخه شنیدم اثرات منفی هم زیاد داره مث معده درد،لکه های پوستی و ... آفرین به ارادت😍😍😍

مرسی عزیزم 😘🌸♥️. به منم قدیما زیاد میگفتن چند سال بیشتر دووم نمیاری و اثرات منفی زیاد داره و مو میریزه و زود پیر میشی و ...

ولی بیشتر این حرفا اساس علمی نداره اگر آدم رژیم غذاییش سالم باشه هیچ مشکلی براش پیش نمیاد .

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃